Πραγματοποιήθηκε χθες 16 Σεπτεμβρίου στις 19:30 το απόγευμα η προτελευταία προεκλογική εκδήλωση των Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας Β΄ Θεσσαλονίκης στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στα Κουφάλια.
      
       Εκτός από τους Περιφερειακούς, Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους,  τον πρόεδρο και μέλη της Δ. Τ.Ο Ν.Δ του Δήμου Χαλκηδόνας,  εκπροσώπους φορέων  και  πλήθος κόσμου, ήταν εκεί και ο πρώην Δήμαρχος Χαλκηδόνας κ. Δαϊκούδης.
     
     Ο τόπος και ο κόσμος θέλει τελικά άφθαρτα πρόσωπα στη νέα πολιτική σκηνή και αυτό φάνηκε  καθαρά από την προσέλευση του κόσμου, που  συνέχιζε να έρχεται ακόμη κα λίγο πριν ολοκληρωθεί η εκδήλωση.

     Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο κ. Αναστασιάδης , ήταν ιδιαίτερα καυστικός  σχετικά με όσα λέει  ο κ. Τσίπρας,  ότι η αριστερά δεν κυβέρνησε τα προηγούμενα χρόνια και δεν έχουν καμία ευθύνη για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα  η Χώρα :

 «…….δεν είναι αλήθεια ότι αυτοί είναι άμοιροι ευθυνών και δεν κυβέρνησαν αυτά τα χρόνια. Κυβέρνησαν με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο, από τις πλατείες και τα πεζοδρόμια. Η αριστερά αντιδρούσε σε κάθε μεταρρυθμιστική προσπάθεια».

     Κλείνοντας ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης κάλεσε όλο τον κόσμο σε κοινό αγώνα. Ζήτησε να στηρίξουν σταθερότητα. Να στηρίξουν Ν.Δ., υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων:

      «Σας καλώ λοιπόν , αυτές τις ημέρες, να κινηθούμε ασταμάτητα, αξίζει να κουραστούμε. Να μην επαναπαυθούμε από τις δημοσκοπήσεις. Να είμαστε παντού στα καφενεία, στις πλατείες , στους χώρους δουλειάς, έξω από τις κάλπες την ημέρα των εκλογών. Να δώσουμε τη μεγάλη μάχη. Με χαμόγελο , με κέφι, με αισιοδοξία, με το κεφάλι ψηλά, χωρίς ενοχές, χωρίς τριβές, με επιχειρήματα. Με την αλήθεια. Είμαστε η παράταξη των μεγάλων επιλογών . Η παράταξη των αποτελεσμάτων. Της δημιουργίας και της προόδου. Η παράταξη της σταθερότητας. Απευθυνόμαστε σ΄ όλους , τους αγκαλιάζουμε όλους . Κάθε μέρα κερδίζουμε  έδαφος. Κάθε μέρα ανεβαίνουμε. Είναι στο χέρι μας να αποδείξουμε πως δεν είμαστε οι αφελείς που έχει στο μυαλό του ο Τσίπρας. Δε θα μας εξαπατήσει και πάλι.
Την 2Οη Σεπτεμβρίου είμαστε  πρώτη δύναμη».


    Το χειροκρότημα ήταν πολύ ζεστό από όλους ενώ οι νεολαίοι που ήταν εκεί  έδιναν παλμό κάνοντας την εκδήλωση ακόμα πιο θερμή και δημιουργώντας κλίμα από άλλες εποχές. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top