Με στελέχη των Δήμων Χαλκηδόνας, Δέλτα και Ωραιοκάστρου συναντήθηκε χθες το βράδυ 6 Σεπτεμβρίου 2015, ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Β΄ Θεσσαλονίκης Σάββας Αναστασιάδης στο Ξενοδοχείο PORTO PALACE.
Ήταν όλοι εκεί φίλοι, συνεργάτες και υποστηρικτές, ο Δήμαρχος Δέλτα κ. Φωτόπουλος, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, Περιφερειακοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων κ.α., και νέοι που έσπευσαν να τον ακούσουν.
Γνωρίζουν ότι ο Σάββας Αναστασιάδης αγωνίζεται και καταφέρνει να διασώσει την αλήθεια και στη γλώσσα του δεν υπάρχει ούτε μία λέξη πλαστή, υπάρχει συνέπεια και σοβαρότητα. Είναι αυτός που ήταν όλα αυτά τα χρόνια δίπλα τους σε κάθε στιγμή.
Είναι πάντα στην πρώτη γραμμή, γνωρίζοντας ότι ο αγώνας για τον άνθρωπο είναι η σημαντικότερη αξία.
Η φόρτιση ήταν ολοφάνερη στο πρόσωπο και στις κουβέντες του Σάββα Αναστασιάδη. Η σημερινή συνάντηση γίνεται κάτω από πολύ δύσκολες οικονομικές, πολιτικές και εθνικές συνθήκες. Γι’ αυτό από το αποτέλεσμα των επερχόμενων εκλογών θα κριθούνε πολλά.
Ο Βουλευτής κατά τη διάρκεια της ομιλίας του αναφέρθηκε στο λόγο που ο κ. Τσίπρας έσυρε τη Χώρα σε εκλογές λέγοντας:
«Αυτές οι εκλογές δεν γίνονται για τους πολίτες. Για τον Τσίπρα και τους ομοίους του γίνονται. Ο Τσίπρας τις προκάλεσε γιατί δεν άντεχε να κυβερνά. Δεν μπορούσε. Χωρίς να υπολογίσει τη Χώρα και το λαό, προκάλεσε τρεις εκλογικές αναμετρήσεις μέσα σε έξη μήνες, μόνο για τον εαυτό του. Περιφρονώντας την κοινωνία»
Σε κάποιο άλλο σημείο της ομιλίας του αναφέρθηκε στα διχαστικά προεκλογικά συνθήματα του Τσίπρα τονίζοντας:
« Εμείς η μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη, η μόνη σύγχρονη, πραγματικά προοδευτική ευρωπαϊκή δύναμη, που έχουμε στο επίκεντρο των επιλογών μας τον άνθρωπο, η μόνη δύναμη ενότητας και ομοψυχίας των Ελλήνων βάζουμε πάνω από όλα την Ελλάδα και τους πολίτες. Δεν χρησιμοποιούμε διχαστικά συνθήματα, γιατί θέλουμε τους Έλληνες ενωμένους. Δεν θέλουμε και δεν κάνουμε διαχωρισμούς. Δεν μας ενδιαφέρει το βιολογικά νέο και παλιό, γιατί τους θέλουμε όλους και θέλουμε αποτελέσματα».
Συνεχίζοντας την κριτική προς την απερχόμενη κυβέρνηση και τον κ. Τσίπρα υπογράμμισε:
«Δεν είναι δυνατόν να οδηγούμαστε κάθε λίγο σε εκλογές, γιατί ο Τσίπρας δεν μπορεί να λύσει τα προβλήματά του και ζητά να του τα λύσει ο λαός. Δεν είναι Δημοκρατία αυτή. Σ΄ αυτές τις εκλογές έχουμε την ευκαιρία να διώξουμε το ψέμα, από τον πολιτικό διάλογο.
Να διώξουμε τον λαϊκισμό από την πολιτική. Να φέρουμε την αλήθεια».
Κλείνοντας, κοιτώντας στα μάτια τους φίλους , τους συναγωνιστές , τους συνεργάτες , όλους όσους τον τίμησαν με την παρουσία τους είπε :
«Σας καλώ λοιπόν , αυτές τις ημέρες, να κινηθούμε ασταμάτητα, αξίζει να κουραστούμε. Να μην επαναπαυθούμε από τις δημοσκοπήσεις. Να είμαστε παντού στα καφενεία, στις πλατείες , στους χώρους δουλειάς, έξω από τις κάλπες την ημέρα των εκλογών. Να δώσουμε τη μεγάλη μάχη. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να διαλύσει την Ελλάδα μας. Καλή δύναμη. Καλό αγώνα. Σας ευχαριστώ».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top