Συνεχίζοντας τον επιτυχημένο κύκλο επαφών του με όλους τους δημότες του νέου διευρυμένου Δήμου Ωραιοκάστρου, ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου και επικεφαλής της παράταξης «ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ – ΙΣΟΤΙΜΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ» κ. Νικόλαος Μπάτος, επισκέφθηκε χθες, Δευτέρα 18 Οκτωβρίου, την περιοχή του Μονολόφου.


Οι κάτοικοι του Μονολόφου υποδέχθηκαν με ιδιαίτερη θέρμη τον Δήμαρχο Ωραιοκάστρου αλλά και τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους που τον συνόδευσαν καθώς τέτοιου είδους επισκέψεις ήταν πρωτόγνωρες για τα δεδομένα της περιοχής μέχρι πρότινος.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε κλίμα φιλικό και άμεσο, ο κ. Μπάτος δέχθηκε και απάντησε στο πλήθος των ερωτημάτων των κατοίκων που τον τίμησαν με την παρουσία τους και παράλληλα τους επιβεβαίωσε πως τέτοιου είδους συναντήσεις αποτελούν τόσο για τον ίδιο όσο και για τους συνεργάτες του καθημερινή πρακτική και επισήμανε ότι κάθε δημότης θα τον βρίσκει καθημερινά στο γραφείο του, και αν χρειαστεί θα τον έχει δίπλα του για οτιδήποτε τον απασχολεί.

Κατά τη σύντομη ξενάγηση του στην περιοχή ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου εντόπισε και αναφέρθηκε στα υφιστάμενα προβλήματα που την ταλανίζουν και στο αναξιοποίητο κάλος, αποτέλεσμα της διαχείρισης της απερχόμενης Δημοτικής αρχής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top