Αξιότιμοι κύριοι,




Με μεγάλη μας λύπη είμαστε υποχρεωμένοι να σας αποστείλουμε αυτήν την επιστολή, έχοντας διαπιστώσει ότι εδώ και πολύν καιρό η ιστοσελίδα σας παρουσιάζει ιδιαίτερα μεροληπτική στάση σε βάρος του συνδυασμού μας.

Τελευταίο, ελπίζουμε, κρούσμα, ο τρόπος που καλύψατε την γεμάτη αστήρικτα επιχειρήματα δήλωση της κ. Αλίρη κατά του Δημάρχου Καλλιθέας και υποψηφίου Δημάρχου Ωραιοκάστρου Δημήτρη Σραμάντου κατά την περιοδεία της στο Μεσαίο και την απαντητική επιστολή μας στα όσα διακινεί τόσο η ίδια, όσο και ορισμένοι ακόμη υποψήφιοι Δήμαρχοι Ωραιοκάστρου, συκοφαντώντας συστηματικά το συνδυασμό μας.

Ενώ λοιπόν η τοποθέτηση της κ. Αλίρη προβάλλεται με πηχυαίους τίτλους, φωτογραφίες της κλπ, η απάντησή μας την επόμενη μέρα κυριολεκτικά «θάφτηκε». Αντί αυτής, μάλιστα, προτιμήσατε να δημοσιεύσετε κείμενό σας περί δήθεν ραγδαίων εξελίξεων στην παράταξη «Ωραιόκαστρο Τώρα».

Στην ιστοσελίδα σας εργάζονται δημοσιογράφοι που (δηλώνουν ότι) έχουν χρόνια στο ρεπορτάζ και επομένως γνωρίζουν τους κανόνες δημοσιογραφικής δεοντολογίας. Αντί αυτών, όμως, προτιμήσατε και πάλι να διασπείρετε ψευδείς ειδήσεις στο εν λόγω ρεπορτάζ , αφήνοντας να εννοηθεί ότι περίπου επίκεινται … πειθαρχικές ποινές σε βάρος του κ. Σαραμάντου.

Επίσης θυμόμαστε ότι εσείς ήσασταν πάλι που γράφατε προ μηνών ότι ο κ. Σαραμάντος «δεν θα κατέβει στις εκλογές γιατί θα καταδικαστεί»…

Υπενθυμίζουμε ότι εδώ και μέρες, ο Δήμαρχος Καλλιθέας και υποψήφιος Δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Δημήτρης Σαραμάντος, επειδή σε θέματα διαφάνειας είναι άτεγκτος, έχει αναρτήσει στο Διαδίκτυο την πλήρη δήλωση «πόθεν έσχες» που αφορά την περιουσιακή του κατάσταση την τελευταία δεκαετία, όπως και την αναλυτική κίνηση των τραπεζικών του λογαριασμών για το ίδιο χρονικό διάστημα.

Εσείς όμως επιμένετε να γράφετε «τα δικά σας».

Κύριοι, σας μάθαμε! Σας καλούμε, λοιπόν, για τελευταία φορά να σεβαστείτε τους κανόνες του δημοσιογραφικού λειτουργήματος. Καλούμε επίσης και πάλι τους υπόλοιπους συνδυασμούς που διεκδικούν την ψήφο των κατοίκων του νέου Δήμου Ωραιοκάστρου να διεξαχθεί από όλους η προεκλογική εκστρατεία με ήθος και εντιμότητα.

Εάν δεν εισακουστούμε, επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμά μας…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top