Με ευχές για «καλό κατευόδιο και καλή επιτυχία» υποδέχθηκε ο δήμαρχος Γ. Μπουτάρης τους προπονητές και τα μέλη της Εθνικής Ομάδας Χόκεϋ επί πάγου που θα ταξιδέψουν στην Τουρκία για να πάρουν μέρος στο 16ο βαλκανικό τουρνουά.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Γιάννης Μπουτάρης, επαίνεσε τους νεαρούς αθλητές γιατί επέλεξαν να συμμετέχουν σε ένα δύσκολο άθλημα που χρειάζεται υψηλή τεχνική κατάρτιση. «Αυτό που μετράει δεν είναι το κύπελλο είναι η προσπάθεια, αν όμως το κατακτήσετε θα φωταγωγήσουμε την πόλη» είπε ο Γιάννης Μπουτάρης.
Επιπλέον ανέφερε ότι υπάρχουν σκέψεις να ενταχθεί στο ...


 επιχειρησιακό πρόγραμμα του Δήμου η δημιουργία ενός γηπέδου χόκεϋ στη Θεσσαλονίκη, το οποίο εκτός από την αγωνιστική δυνατότητα που θα προσφέρει στις ομάδες, θα δίνει παράλληλα και τη δυνατότητα σε όσους δημότες το επιθυμούν να κάνουν πατινάζ στον πάγο.
Η Εθνική ομάδα Χόκεϋ επί πάγου βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να προπονηθεί, στο Ωραιόκαστρο, στο παγοδρόμιο Paradice που είναι και ο χορηγός της Εθνικής Εφήβων, πριν αναχωρήσει για το Ismit της Τουρκίας όπου θα πάρει μέρος, για πρώτη φορά, στο 16ο Βαλκανικό τουρνουά που αρχίζει από αύριο Τρίτη 28 Αυγούστου και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012.
Την ικανοποίηση τους για τη στήριξη του Δημάρχου στην πρόσπάθεια τους εξέφρασαν οι δύο προπονητές Γιάννης Γιαταγαντζίδης και Γιάννης Ιωάννου και οι νεαροί αθλητές της Εθνικής Ομάδας Χόκεϋ Εφήβων. Επιπλέον σημείωσαν ότι η συμμετοχή τους αποτελεί μεγάλη επιτυχία για την Ελληνική Ομοσπονδία Παγοδρομιών, υποσχέθηκαν ότι θα δώσουν όλες τους δυνάμεις για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και χάρισαν μία φανέλα της Εθνικής ομάδας με το νούμερο δέκα και τις υπογραφές τους στο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη.
Voria.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top