Το περασμένο Σάββατο οι bloggers του Ωραιοκάστρου(otroxos,oraiokastronews) υποδέχθηκαν στην πόλη μας την βουλευτή της περιφέρειας μας Κατερίνα Μάρκου. Σε ένα χαλαρό κλίμα η βουλευτής συζήτησε με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ της περιοχής μας και σχολίασε της πολιτική κατάσταση στη χώρα. Εντύπωση προκάλεσε η απλότητα και η προσήνεια της νεαρής πολιτικού, η οποία με προθυμία απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των παρευρισκομένων και συζήτησε για τα προβλήματα της Β’ περιφέρειας Θεσσαλονίκης.Παρόντες...





 επίσης, ο επικεφαλής του Συνδυασμού ''ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ'' Γαβότσης Αστέριος,ο Κώστας Κουτρούκης Στέλεχος και Πολιτευτής της ΔΗΜ.ΑΡ.,και ο Θεόδωρος Κουτρούκης Επίκ. Καθηγητής στο Τμήμα Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου
Η Κατερίνα Μάρκου εκλέχτηκε για πρώτη φορά Βουλευτής με τη ΔΗΜ.ΑΡ. στη Β’ Θεσσαλονίκης στις δίδυμες εκλογές του 2012. Είναι υπεύθυνη του Τομέα Μακεδονίας-Θράκης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Αριστεράς.
Γεννήθηκε στο Περιβολάκι Λαγκαδά και είναι απόφοιτος του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου με ειδίκευση την Ευρωπαϊκή Ιστορία και τον Πολιτισμό. Μετεκπαιδεύτηκε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο όπου και έλαβε το μεταπτυχιακό της δίπλωμα από το Τμήμα Ιστορίας και Πολιτικών Επιστημών. Μιλά Αγγλικά και Ιταλικά. Εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα από 19 ετών, στο χώρου του εμπορίου, της διαφήμισης και του φαρμάκου. Σήμερα, ασχολείται με τους τομείς της διαφήμισης και της προώθηση ιατρικών προϊόντων. 
Συμμετέχει στη Διαρκής Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων, την Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Ελληνισμού της Διασποράς και την Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Έρευνας και Τεχνολογίας του ελληνικού Κοινοβουλίου.

Στο βίντεο η Κατερίνα Μάρκου αναπτύσσει μια επίκαιρη ερώτηση για τη φοροδιαφυγή … 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top