Ωραιόκαστρο 23 Μαίου 2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
παπακΣτον Εισαγγελέα πλέον οδηγείται και εκεί θα πρέπει να αποδείξει τους ισχυρισμούς του, ο απερχόμενος Δήμαρχος Δ.Σαραμάντος. Ήδη αντιμετωπίζει έγκληση για συκοφαντική δυσφήμηση κατά συρροή και κατ` εξακολούθηση, που υπέβαλε ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, επικαλούμενος ότι ο κατηγορούμενος με την έγκληση Δ.Σαραμάντος με δόλια προαίρεση, και προκειμένου να επηρεάσει παράνομα το εκλογικό αποτέλεσμα, προχώρησε στην υποστήριξη και διάδοση ψευδών ισχυρισμών, μειώνοντας την τιμή και υπόληψη του Γ.Παπακωνσταντίνου.
Στην έγκληση αναφέρεται επίσης ότι ο Δ.Σαραμάντος προέβη σε παράβαση της εκλογικής νομοθεσίας, αφού την παραμονή των εκλογών μοίρασε φυλλάδια σε σπίτια και καταστήματα κατηγορώντας τον Γ.Παπακωνσταντίνου, (ο οποίος σεβόμενος την νομοθεσία δεν μπορούσε να απαντήσει άμεσα) ΚΑΙ επιπλέον έστειλε και SMS στους πολίτες ψηφοφόρους, ενώ απαγορεύεται την παραμονή των εκλογών οποιαδήποτε προεκλογική δραστηριότητα.
Σε δήλωσή του ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, είπε τα εξής:
«Από την αρχή του προεκλογικού αγώνα, σεβόμενος καταρχήν τον εαυτό μου, τους πολιτικούς μου αντιπάλους και κυρίως τους εκλογείς, ΖΗΤΗΣΑ και ΠΡΟΕΤΡΕΨΑ τους πάντες σε συμπεριφορά πολιτισμένη, με ήθος, με ανάδειξη αρχών και αξιών, χωρίς παλαιοκομματικές μεθόδους. Ως νέος άνθρωπος, προσπάθησα να κάνω ό,τι καλύτερο για τον τόπο μου και τους ανθρώπους του. Ωστόσο, ο Δ. Σαραμάντος υπερβαίνοντας κάθε όριο πολιτικής αντιπαράθεσης, προέβη απροκάλυπτα και αδίστακτα σε σειρά ολόκληρη βαρύτατων αξιόποινων πράξεων που δεν αρμόζουν σε κανέναν πολίτη, πόσο μάλλον σ’ ένα Δήμαρχο. Ο νόμος πρέπει κάποτε να εφαρμόζεται. Πλέον, το λόγο έχει η Δικαιοσύνη».
ΑΛΛΑ και ο πολίτης την Κυριακή, θα πρέπει να δώσει τη δική του απάντηση σ’ αυτόν που υποτιμά τη νοημοσύνη του, προσβάλλει τις αξίες του και προσπαθεί, με τρόπους παράνομους και ανήθικους να υποκλέψει την ψήφο του για να παραμείνει γαντζωμένος στην εξουσία για άλλα πέντε χρόνια. Είναι ευθύνη του καθενός ατομικά αλλά και της κοινωνίας, συλλογικά, να απαλλάξει το Ωραιόκαστρο από τον άνθρωπο που αποδείχθηκε στην πράξη ανεύθυνος, ανίκανος, ανήθικος και κατώτερος των περιστάσεων και του αξιώματός του. Είναι καιρός να στείλουμε τον κ. Σαραμάντο εκεί που του αξίζει: Στην αφάνεια.
Ας σημειωθεί ότι σύμφωνα με το άρθρο 363 Π.Κ. στον Δ.Σαραμάντο εκτός από φυλάκιση μπορεί να επιβληθεί και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων κατά το άρθρο 63.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top