Η παράταξή μας ευχαριστεί όλους όσους έδωσαν τον δύσκολο και καθαρό αγώνα μαζί της και με αυτοθυσία κατάφεραν να εκπροσωπηθεί και πάλι η μόνη πραγματική αντιπολίτευση, η εργατική - λαϊκή αντιπολίτευση στο δημοτικό συμβούλιο. Ευχαριστούμε τους περισσότερους από χίλιους ψηφοφόρους μας. Για μία ακόμα φορά τους διαβεβαιώνουμε ότι θα σταθούμε συνεπείς εκπρόσωποί τους, όπως ότι θα παλέψουμε και για όλα τα προβλήματα που απασχολούν την περιοχή και το λαό μας. Το θετικό αποτέλεσμα που έφεραν ευρύτερα τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης», αποτελεί παρακαταθήκη για τους αγώνες που έχουμε μπροστά μας, για να αποτρέψουμε την επίθεση της Ε.Ε. και των μονοπωλίων που θα ενταθεί μέσω των δήμων και των περιφερειών το επόμενο διάστημα.
Το εκλογικό αποτέλεσμα στον διευρυμένο δήμο έδειξε ότι η μεγάλη πλειοψηφία παγιδεύτηκε και πάλι μέσα στα ασύδοτα ψέματα και υποσχέσεις, στους εκβιασμούς και τις αυταπάτες περί τοπικής «αυτοδιοίκησης». Παγιδεύτηκε μέσα σε πολυέξοδα προγράμματα που καμία ουσιαστική αξία δεν έχουν κυρίως γι αυτούς που τα εξέδωσαν, γιατί οι ίδιοι τους είναι υποχείρια της ίδιας ενιαίας αντιλαϊκής πολιτικής.
Το ΚΚΕ έχει έγκαιρα ξεκαθαρίσει τη θέση του για τον εκβιαστικό «δεύτερο γύρο», που είναι προϊόν του καλπονοθευτικού νόμου. Δεν στηρίζουμε κανέναν από τους άλλους αντιδραστικούς συνδυασμούς, τόσο στο Δήμο όσο και στην Περιφέρεια. ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΕΣ. Δεν δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στους συνδυασμούς των κομμάτων που ρημάζουν τη ζωή μας. Ψηφίζουμε ΚΚΕ και στις 3 κάλπες. Ψηφοδέλτιά μας θα βρείτε στο προεκλογικό κέντρο, Κομνηνών 75 Ωραιόκαστρο.

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΜΑΗ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΚΕ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ
21 Μάη 2014

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top