Δήλωση Αμπέριου Αμπεριάδη

Συνδημότισσες και Συνδημότες,
Πλησιάζει η ώρα να αλλάξουμε σελίδα σε μία πόλη που σίγουρα αξίζει μία καλύτερη πορεία. Το Ωραιόκαστρο δεν έχει περιθώριο να χάσει άλλες ευκαιρίες. Στην δεύτερη Κυριακή των εκλογών το όραμα πρέπει να γίνει πράξη. Συμπαρατάσσομαι στον αγώνα του κ. Γαβότση, μαζί με τους συνεργάτες της "Πολιτείας με Όραμα" για το Ωραιόκαστρο. Μαζί θα αγωνιστούμε για έναν Δήμο Ωραιοκάστρου όπως τον οραματιζόμαστε.

Αμπέριος Αμπεριάδης

Δήλωση Στέλλας Γεωργιάδου

Με την στήριξή σας φθάσαμε πολύ κοντά στην επιτυχία. Με τα αποτελέσματα της πρώτης Κυριακής και για να υλοποιηθούν άμεσα τα κατά προτεραιότητα θέματα που αφορούν στην ανεργία, την υγεία και την καθημερινότητα στην δεύτερη Κυριακή των εκλογών στο Ωραιόκαστρο ξεχωρίζει η παράταξη του κ. Γαβότση - ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ!

Στέλλα Γεωργιάδου

Δήλωση Σάββα Καρασαββίδη

Η προσπάθεια μας πολύ καλή – Η στήριξη σας δεδομένη.
Ευχαριστούμε πολύ γι αυτό!
Την Κυριακή ψηφίζουμε το πρόγραμμα του Συνδυασμού Πολιτεία με Όραμα του κυρίου Αστέριου Γαβότση, διότι συμπεριέλαβε κατά προτεραιότητα τα θέματα που ήταν στο δικό μας πρόγραμμα, που αφορούν την ανεργία, την καθημερινότητα και την υγεία, κάτι το οποίο από τον απερχόμενο Δήμαρχο κ. Σαραμάντο δεν πέρασε από το μυαλό του.
Ψηφίζουμε την αλλαγή, Στηρίζουμε το καλύτερο.

Σάββας Καρασαββίδης

Δήλωση Χρυσοβαλάντη Λαζαρίδη

Φίλες και Φίλοι,
Το αποτέλεσμα της Κυριακής έδειξε ότι στηρίζοντας την παράταξη του κ. Γαβότση μπορούν να γίνουν όλα αυτά που έχουμε ανάγκη για την καθημερινότητα αλλά και για την ανάπτυξη άμεσα. Στο Μεσαίο δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο!

ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ


Δήλωση Αντώνη Λιακόπουλου

Συνδημότισσες και Συνδημότες,
Θα αφήσουμε την πόλη στην αδράνεια και σε όσους θέλουν την απραξία; Ή θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας με στόχο καμιά ψήφος να μην πάει χαμένη, για να πάει ο Δήμος Ωραιοκάστρου μπροστά; Προς αυτή την κατεύθυνση είναι η υποψηφιότητα του Αστέριου Γαβότση.
ΑΝΤΩΝΗΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top