Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΑΝΑΤΡΟΠH για το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των δημοτικών εκλογών.
Η Δ.Κ.Π.Ω. ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ ευχαριστεί τους συνδημότες μας, που την τίμησαν με την άδολη, καθαρή και ανιδιοτελή ψήφο τους και ένωσαν στις 18 του Μάη, τη φωνή τους με αυτήν της ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ – ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ.
Η Κίνηση μας, συσπείρωσε αγωνιστικά, έδεσε μεταξύ τους, έφερε στην επιφάνεια και ενεργοποίησε ΔΗΜΟΤΕΣ, που έψαχναν το διαφορετικό, προοδευτικό και αριστερό ψηφοδέλτιο, πέρα από τα καθιερωμένα προσωποπαγή και κρυπτονεοφιλελεύθερα ψηφοδέλτια της Ν.Δ και του επίσημου ΠΑΣΟΚ, που στηρίζουν έμμεσα  ή άμεσα  την μνημονιακή πολιτική και τον Καλλικράτη.
ΔΗΜΟΤΕΣ, που αντιτάσσονταν στον παλαιοκομματικό τρόπο παραπλάνησης και εξαπάτησης των ψηφοφόρων με δωροδοκίες, υποσχέσεις, ρουσφέτια, απειλές, και λοιπές τακτικές που χρησιμοποίησαν κατά κόρον οι αντίπαλοι συνδυασμοί της Νέας Δημοκρατίας στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές στο Ωραιόκαστρο.
Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ,  δημιούργησε την βάση για να αναπτυχθεί στο μέλλον ένα πολύ σοβαρό υπόβαθρο ενεργών πολιτών, που θα παλέψει για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα στις επόμενες δημοτικές εκλογές.
Παράλληλα δημιουργήθηκε μια Δημοτική Κίνηση η οποία στο εξής θα παρεμβαίνει στα δρώμενα της διοίκησης του Δήμου, αφού η δημιουργία της ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ – ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ δεν απέβλεπε αποκλειστικά και μόνο στο εκλογικό  αποτέλεσμα, αλλά και στην βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων των δημοτών του Ωραιοκάστρου καθώς και την εύρυθμη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου και των υπηρεσιών του Δήμου.
Μετά τις εκλογικές διαδικασίες της 18-5-2014, η αριστερά και οι δημοκρατικές, προοδευτικές δυνάμεις απέκτησαν φωνή και εκπροσώπηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, όπως και οι 1.490 συμπολίτες μας, που την εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους.
Οι στόχοι της ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ – ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ  από εδώ και πέρα είναι:
α) Να συνεχίσει να λειτουργεί περισσότερο δραστήρια και έντονα,  με συνεχείς δράσεις και παρεμβάσεις σε όλο το Δήμο.
β) Να συμπαραστέκεται διαρκώς και να έχει ενεργή παρουσία στο πλευρό των δημοτών και στα προβλήματα τους,  που μετά τις εκλογές σίγουρα θα ενταθούν και θα αυξηθούν.
γ) Να οργανώνει εκδηλώσεις, διαμαρτυρίες (όπου απαιτηθεί) αλλά και να προσπαθεί να προωθεί τα προβλήματα στο Δημοτικό Συμβούλιο ή ακόμη και να τα επιλύει εάν αυτό είναι δυνατόν.
Για την ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ, ο αγώνας για ένα καλύτερο, ποιοτικότερο και ανθρώπινο Δήμο Ωραιοκάστρου, ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ.

                               Γραφείο Επικοινωνίας


Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ για το 2ο γύρο των εκλογών
Η Δ.Κ.Π.Ω. ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ σύμφωνα πάντα με την ιδρυτική της διακήρυξη (12-2-2014), με την οποία καθορίζεται ότι είναι κάθετα αντίθετη στην μνημονιακή πολιτική της συγκυβέρνησης και τον ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ, δηλώνει ότι είναι αντίθετη στην στήριξη οποιουδήποτε εκ των δύο υποψηφίων της Ν.Δ κ.κ. Σαραμάντου και Γαβότση αφού αμφότεροι εκφράζουν και υλοποιούν την αντιδραστική και νεοφιλελεύθερη πολιτική της  λιτότητας και των μνημονίων.
ΕΠΕΙΔΗ για την ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ οι αυτοδιοικητικές εκλογές αποτελούν κορυφαίο τοπικό αλλά και πολιτικό γεγονός, δεν χωρούν προσωπικές συμπάθειες και αυταπάτες για διαφορετικότητα, ΚΑΛΕΙ  ΟΣΟΥΣ συνδημότες μας την τίμησαν με την αγνή και άδολη ψήφο τους, να καταψηφίσουν τόσο τον κ. Σαραμάντο όσο και τον κ. Γαβότση και να μην υποκύψουν σε ψευδή διλήμματα περί δήθεν διαφορετικότητας τους, δεδομένου ότι τίποτε ξεχωριστό δεν θα προκύψει για τον Δήμο Ωραιοκάστρου την 26-5-2014.
ΕΠΙΣΗΣ η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ δηλώνει πως από την 26η του Μάη θα βρίσκεται καθημερινά, συνεχώς και αδιάλειπτα στο πλευρό των δημοτών και στα προβλήματα τους, για την βελτίωση των συνθηκών ζωής στο Δήμο Ωραιοκάστρου.
Ο αγώνας  τώρα αρχίζει.
                                          Γραφείο Επικοινωνίας 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top