Με μεγάλη μας λύπη πληροφορηθήκαμε τις τελευταίες εξελίξεις που συμβαίνουν στο Δήμο Μυγδονίας , και συγκεκριμένα στο Δ.Δ. Λητής.


Θεωρούμε απαράδεκτη την στάση του απερχόμενου Δημάρχου Μυγδονίας κ Γαβότση Αστέριου , να μηνύσει τον νέο Δήμαρχο ναι εκλεγμένο με πλειοψηφία, κ.Σαραμάντο Δημήτριο, για μια υπόθεση που δεν φέρει την παραμικρή ευθύνη.

Τον κ. Σαραμάντο τον προσκάλεσε ο Σύλλογος μας την Δευτέρα 22/11 και ώρα 20.30 μ.μ. , σε τακτικό Δ.Σ. στο Δημαρχείο Λητής για να του εκθέσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Δημοτικό Σχολείο Λητής.

Αν και όπως μας είπε είχε κάποιο σημαντικό ραντεβού, τελικά δέχτηκε την πρόσκληση μας.

Ο κ. Σαραμάντος πράγματι ήρθε στο Δημαρχείο, και συγκεκριμένα στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, στο ισόγειο του Δημαρχείου, στις 20.35 μ.μ.

Αφού συνομιλήσαμε για μικρό χρονικό διάστημα, και αφού έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, αποχωρήσαμε όλοι μαζί, κλειδώνοντας την πόρτα του Δημαρχείου, με ιδιαίτερη προσοχή μάλιστα.

Κατά την διάρκεια της παραμονής μας παραμείναμε αποκλειστικά στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων τόσο εμείς , άλλο τόσο και ο κ. Σαραμάντος.

Είναι γνωστό σε όλη την Λητή ότι τόσο ο Σύλλογος μας , άλλο τόσο και πολλοί άλλοι Σύλλογοι, συνεδριάζουνε στον συγκεκριμένο χώρο. Αυτή ήταν η πολλοστή φορά που συνεδρίασε ο Σύλλογος μας, και το σημαντικό είναι ότι ποτέ κανείς δεν ασχολήθηκε μαζί μας.

Κ. Γαβότση αυτό το γνωρίζατε και εσείς, ότι δηλαδή ο Σύλλογος μας συνεδριάζει στο Δημαρχείο όπως μας είχαν διαβεβαιώσει άτομα της εμπιστοσύνης σας.

Άρα δεν ήταν η πρώτη φορά που βρεθήκαμε σ αυτόν τον χώρο. Απλά ήταν η πρώτη φορά που είχαμε μαζί μας τον κ. Σαραμάντο.

Και αυτήν την φορά, όπως και τις προηγούμενες, μας άνοιξε ο κ. Μπόλας ο οποίος μάλιστα κατέχει νόμιμα κλειδί του Δημαρχείου, το οποίο του το εμπιστεύθηκε ο κ. Γαβότσης.

Κ. Δήμαρχε λυπούμαστε πραγματικά για μια κατάσταση , για την οποία ενώ δεν φταίμε, μπλέχτηκε το όνομα του Συλλόγου μας.

Επίσης ζητάμε συγνώμη αν εν αγνοία μας και όχι από σκοπιμότητα τρέξαμε καταστάσεις που το σωστό θα ήταν να λειτουργήσουν από 01/01/2011.

Παρακαλούμε όπως στο μέλλον να μην εμπλέκεται ο Σύλλογος μας σε διαφορές έξω από το σχολείο. Η αρμοδιότητα του και μόνο είναι, να αντιμετωπίζει τα τυχόν προβλήματα που εγείρονται αποκλειστικά και μόνο στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου.

Έτσι έχουν τα πράγματα χωρίς διαστρεβλώσεις και υπερβολές.

Με εκτίμηση

Δ.Σ. ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΛΗΤΗΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top