Δελτίο τύπου, 15-4-2014.

Δήλωση υποψηφιότητας του Παύλου Ζήση
Στη δύσκολη αυτή εποχή που ζούμε, θα πρέπει όλοι μας να διεκδικούμε το καλύτερο για εμάς και τα παιδιά μας. Για το λόγο αυτό συμμετέχω στο συνδυασμό του Αστέριου Γαβότση ως υποψήφιος τοπικός σύμβουλος, εμπιστευόμενος την εμπειρία του, την εργατικότητα και την τιμιότητα του χαρακτήρα του. Όλοι μαζί διεκδικούμε ένα καλύτερο μέλλον. Στην προσπάθειά μας αυτή σας θέλουμε μαζί μας.

Παύλος Ζήσης
Δημότης Μελισσοχωρίου
Δημοτική Ενότητα Μυγδονίας


Δήλωση υποψηφιότητας του Αθανάσιου Μοδίτση

Ζώντας από κοντά τα προβλήματα των κατοίκων του δήμου Ωραιοκάστρου και βλέποντας το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει ο δήμος μας τα τελευταία χρόνια θέτω υποψηφιότητα στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, ως δημοτικός σύμβουλος, με τον συνδυασμό «Πολιτεία με Όραμα» με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Ωραιοκάστρου, Αστέριο Γαβότση. Μακριά από πολιτικές αγκυλώσεις, και με μοναδικό γνώμονα την διάθεση για ανιδιοτελή προσφορά στον τόπο που γεννήθηκα, μεγάλωσα και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά, στόχος μου είναι να μεταλαμπαδεύσω τις γνώσεις και τις εμπειρείες μου για ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας.

Αθανάσιος Μοδίτσης
Δημότης Λητής
Δημοτική Ενότητα Μυγδονίας
Δήλωση υποψηφιότητας του Βαγγέλη Χατζηαντωνίου
Aς δώσουμε ελπίδα στο μέλλον και ας δηλώσουμε παρών στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Aς δώσουμε τον πρώτο λόγο στους πολίτες να επιλέξουν τον ικανότερο να διοικήσει τον τόπο μας. Με όραμα ένα διευρυμένο δήμο Ωραιοκάστρου που θα μπορέσει να παίξει το ρόλο που του αξίζει, δηλώνω την υποψηφιότητά μου ως δημοτικός σύμβουλος στο πλευρό του Αστέριου Γαβότση, ενός ανθρώπου που όλα αυτά τα χρόνια με το ήθος, την εργατικότητά του και τη διορατικότητά του έχει αποδείξει ότι μπορεί να υλοποιήσει όλα αυτά που ονειρευόμαστε για τον τόπο που γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε και ζούμε με τις οικογένειές μας.

Βαγγέλης Χατζηαντωνίου
Δημότης Λητής
Δημοτική Ενότητα Μυγδονίας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top