Παρασκευή 9 Μαΐου 2014 // 18:30 // «Lets Skate»
Πάρτε τα skateboard και τα rollers σας και ελάτε στην αυλή του σχολείου. Θα διασκεδάσουμε όλοι μαζί στις ειδικά διαμορφωμένες πίστες που θα στήσει για εμάς το North Park και θα παρακολουθήσουμε εντυπωσιακές επιδείξεις skateboard.
!! Μην ξεχάσετε τα κράνη σας !!
    

Σάββατο 10 Μαΐου 2014 // 10:00 // «Παίζουμε Σκάκι»
Σας περιμένουμε στο 1ο μας τουρνουά γρήγορου σκακιού (Rapid), που οργανώσαμε σε συνεργασία με το Σ.ΣΥ.Δ.Κ.Ε. (http://skaki.wikidot.com) και την Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Θεσσαλονίκης – Χαλκιδικής. Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί στους χώρους του Σχολείου.
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνουν στον χώρο των αγώνων από τις 10:00 έως τις 10:30 π.μ. Όσοι μαθητές αργήσουν, θα μπουν στην κλήρωση του 2ου γύρου.
Έναρξη αγώνων: 10:45
Θα διεξαχθούν τρία ανεξάρτητα τουρνουά (Α΄-Β΄, Γ΄-Δ΄, και Ε΄-ΣΤ΄ Δημοτικού) με ξεχωριστές βραβεύσεις για το καθένα.
Η Συμμετοχή είναι ελεύθερη για κάθε μαθητή και μαθήτρια δημοτικού σχολείου, με ελληνικό ΕΛΟ μέχρι 1040 και χωρίς διεθνές ΕΛΟ.

     

Κυριακή 11 Μαΐου 2014 // 11:00 // «Ποδηλατοδρομούμε στην Γαλήνη»
Για δεύτερη χρονιά κάνουμε το γύρο της γειτονιάς μας με ποδήλατο, για να απολαύσουμε την ανοιξιάτικη «Γαλήνη», να ασκηθούμε αλλά και να διασκεδάσουμε ομαδικά.
Στόχος μας είναι να καταφέρουμε να δημιουργηθεί ποδηλατόδρομος στην Γαλήνη, για να μπορούμε κάθε μέρα, μικροί και μεγάλοι να απολαμβάνουμε άσκηση στη φύση, με ασφάλεια.
Θα συγκεντρωθούμε μπροστά στο σχολείο στις 11:00. !! Μην ξεχάσετε τα κράνη σας !!
Η ποδηλατοδρομία διοργανώνεται σε συνεργασία με την ποδηλατική ομάδα «Ποδηλάτορες».
     
Σε όλη τη διάρκεια του τριημέρου, στους χώρους του σχολείου θα υπάρχει έκθεση των έργων των παιδιών που συμμετείχαν στους ομίλους εικαστικών και κινηματογράφου.

Σας περιμένουμε!!!              

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top