ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μόνο αλγεινή εντύπωση μπορεί να προκαλέσει ο "πολιτικός πολιτισμός" της τεχνητής όξυνσης που επιχειρεί να δημιουργήσει ο κ. Παπακωνσταντίνου, με αφορμή τον χώρο αλλά και τον χρόνο που επιλέγει για την τελευταία προεκλογική ομιλία του.
Ακολουθώντας πιστά μια τακτική που παραπέμπει σε μεθόδους διδασκαλίας παλαιού τύπου, προσπαθεί με ιδιαίτερη μαεστρία να δημιουργήσει –όπως πιστεύει ο ίδιος και μόνο– κλίμα έντασης και πόλωσης. Καθαρά για λόγους εντυπωσιασμού.
Αν και ήταν απολύτως ενήμερος πως, η τελευταία προεκλογική ομιλία του δημάρχου Δημήτρη Σαραμάντου θα γινόταν την Παρασκευή 16/5/2014 στις 20:30 στην οδό Λ. Δημοκρατίας στο κέντρο του Ωραιοκάστρου (με απόφαση δημοτικού συμβουλίου και με ανάλογη αίτηση της δημοτικής παράταξης "ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ ΤΩΡΑ" στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής αριθμός πρωτοκόλλου 1025/1/13-μδ), εμφανίστηκε ξαφνικά να παρουσιάζει την δική του πρόσκληση ομιλίας, στον ίδιο χώρο και την ίδια ακριβώς ώρα.
Καταθέτοντας μάλιστα με ετεροχρονισμένα αντανακλαστικά την ανάλογη αίτηση στο αστυνομικό τμήμα. Επιδιώκοντας άραγε τι ακριβώς ο κ. Παπακωνσταντίνου; Αυτό που εμείς σε καμία περίπτωση δεν συνυπογράφουμε αλλά κυρίως δεν ακολουθούμε, όχι μόνο τώρα, αλλά καθ’ όλη της διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Το κλίμα της έντασης, της λασπολογίας και των επικοινωνιακών εντυπώσεων.
Αν δεχθούμε, πως ίσως δεν είχε την ανάλογη έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από το επικοινωνιακό του επιτελείο για τον χώρο της προεκλογικής ομιλίας που πρώτη η δημοτική παράταξη του δημάρχου Δημήτρη Σαραμάντου είχε ζητήσει, τότε πολύ ευχαρίστως να του προτείνουμε δεύτερο χώρο, που μάλιστα μπορεί άνετα να φιλοξενήσει πάρα πολύ κόσμο. Τον χώρο μπροστά ακριβώς από το Δημαρχείο του Ωραιοκάστρου.
Αλλά όπως φαίνεται καθαρά και την έγκυρη και την έγκαιρη ενημέρωση είχε. Αυτό που δεν έχει είναι η υγιής πολιτική σκέψη και ο πολιτικός πολιτισμός που διατείνεται πως υπερασπίζεται, για τον δήμο που υπηρετούσε εδώ και 16 χρόνια. Εμείς δεν υπηρετούμε τις επικοινωνιακές τακτικές όξυνσης του κ. Παπακωσταντίνου.
Γι αυτό ας επιλέξει ο ίδιος τον τόπο και τον χρόνο που επιθυμεί για την προεκλογική του ομιλία και ας μας ενημερώσει μέχρι αύριο το μεσημέρι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top