ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου αλλά και ο έντονος και ενθουσιώδης παλμός της συγκέντρωσης,  ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά της  προεκλογικής ομιλίας του υποψήφιου Δημάρχου ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΔΙΡΝΕΛΗ της  Δ.Κ.Π.Ω. ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ στο Ωραιόκαστρο.
Στην διάρκεια της ομιλία του, που διήρκησε περίπου 40΄, ο κ. ΕΔΙΡΝΕΛΗΣ αναφέρθηκε στην απελπιστική κατάσταση που υπάρχει σήμερα στο Δήμο Ωραιοκάστρου, ονομάτισε ως ανίκανη την σημερινή Δημοτική Αρχή αφού δεν μπορεί να επιλύσει τα απλά τρέχοντα καθημερινά προβλήματα του Δήμου πόσο μάλλον τα μεγάλα και σοβαρότερα, αλλά επιδίδεται σε έργα βιτρίνας της τελευταίας στιγμής. Χαρακτήρισε το έργο του κ. Γαβότση στον Καποδιστριακό δήμο Μυγδονίας ανύπαρκτο και μηδαμινό για 8 χρόνια δημαρχιακής θητείας τονίζοντας ότι αυτό είχε σαν συνέπεια να αποδοκιμαστεί από τους δημότες της Μυγδονίας το 2010, ενώ παράλληλα χαρακτήρισε ως παλιά και τετριμμένη την υποψηφιότητα του κ. Παπακωνσταντίνου που συνδιοίκησε με τον κ. Μπάτο, τον Δήμο Ωραιοκάστρου για 16 ολόκληρα χρόνια και τελικά αποδοκιμάστηκε και αυτός το 2010 από τους δημότες του Ωραιοκάστρου.
Κλείνοντας, εξέφρασε την απόλυτη βεβαιότητά του ότι η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ θα είναι παρούσα στις 25 του Μάη αφού αποτελεί την πιο δυναμικά ανερχόμενη δημοτική δύναμη με την μεγαλύτερη απήχηση το τελευταίο διάστημα σε όλους τους δημότες Δήμου Ωραιοκάστρου, Μυγδονίας και Καλλιθέας, με εφαλτήριο την ευθύτητα των λόγων της, την καθαρότητα των υποψηφίων της, το άφθαρτο των μελών της από κάθε άσκηση διοίκησης, το επιστημονικά τεκμηριωμένο στελεχικό της δυναμικό και τον ενθουσιασμό και την ορμή της για ένα Ωραιόκαστρο της ανατροπής, της αλληλεγγύης και της δημιουργικότητας.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top