Το τσιμέντο που ήταν το σύμβολο μιας νέας εποχής, φαίνεται πως δεν άφησε ασυγκίνητο τον απερχόμενο δήμαρχο. Χώροι πρασίνου, αληθινά στολίδια του Ωραιοκάστρου, έγιναν τσιμεντένια τερατουργήματα. Ο σεβασμός  στο περιβάλλον, που θα έπρεπε να είναι πυξίδα της ανάπτυξης στον τόπο μας και η τεράστια έκταση πρασίνου, αντί να διατηρήσει τα χαρακτηριστικά που την καθιστούν  προνομιακό τόπο, στα χέρια της σημερινής διοίκησης έγιναν μια αντιαισθητική εικόνα.
Δεν παρασυρόμαστε από τα έργα βιτρίνας της τελευταίας στιγμής, που θυμίζουν άλλες εποχές, που υπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο ο απερχόμενος  δήμαρχος, που αντί να απολογηθεί για τον τρόπο διοίκησης, κακοδιαχείρισης και τακτοποίησης της ολιγάριθμης παρέας του, προκαλεί μέσω των άνευ ουσίας έργων του.
Η αδυναμία του να πείσει τους δημότες, τον καθιστά ως διοίκηση που δεν μπορεί να προσφέρει τίποτα στον τόπο μας.
Εμείς, η «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ» δίπλα στον ΑΣΤΕΡΙΟ ΓΑΒΟΤΣΗ, θεωρούμε επιτακτική την ανάγκη για ριζική βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών μας. Η αποτελεσματικότητα  και η επιτυχής διαχείριση μιας διοίκησης, κρίνεται από την ικανότητα συντονισμού των Υπηρεσιών της, από την συνεργασία της με τους εργαζόμενους του Δήμου, από την εμπιστοσύνη της σε ικανά και αξιοκρατικά στελέχη και τέλος από την συνεχή επαφή της  με τους δημότες  της.
Αντωνιάδου Ειρήνη (Ρένα)

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ» με επικεφαλής τον ΑΣΤΕΡΙΟ ΓΑΒΟΤΣΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top