«Οι κάτοικοι του δήμου Ωραιοκάστρου χόρτασαν από πολιτικά παιχνίδια χαμηλού επιπέδου για αυτό και την Κυριακή θα κλειδώσουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας την απερχόμενη διοίκηση επιβραβεύοντας την πολιτική εντιμότητα, τη συνέπεια, το ήθος και τις λύσεις στα προβλήματα που τους απασχολούν» δήλωσε κατά τη διάρκεια της χθεσινοβραδινής ομιλίας του στον Πεντάλοφο ο υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πολιτεία με Όραμα», Αστέριος Γαβότσης.
Από την πλατεία του χωριού ο κ. Γαβότσης έστειλε μήνυμα νίκης στηλιτεύοντας τις «παλαιοκομματικού τύπου» πρακτικές της απερχόμενης δημοτικής αρχής. «Μέχρι και λεωφορεία ναύλωσαν σήμερα προκειμένου οι δημότες να μην ακούσουν το πρόγραμμά μας. Μέχρι και τις καρέκλες αφαίρεσαν από το πνευματικό κέντρο θέλοντας να σας αποθαρρύνουν να παρευρεθείτε σε αυτή τη συγκέντρωση. Η παρουσία σας όμως εδώ αποδεικνύει ότι ο δήμος Ωραιοκάστρου δεν μπορεί να συνεχίσει να πορεύεται με πολιτικάντηδες και ανθρώπους που έχουν μάθει να πολιτεύονται με καφενειακού τύπου χαρακτηρισμούς και εκφράσεις», τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος.
«Αν το σημερινό δεν είναι πολιτική ανηθικότητα, τότε ποιο είναι; Οι σημερινές πράξεις της απερχόμενης διοίκησης μας γυρίζουν δυστυχώς πολλά χρόνια πίσω και μας θυμίζουν μαύρες εποχές. Με τέτοιου είδους τερτίπια η απερχόμενη διοίκηση προσπαθεί να αποκλείσει τους δημότες να ακούσουν μια διαφορετική άποψη από τη δική τους. Δεν θα τους περάσει. Την Κυριακή τους στέλνουμε στα σπίτια τους. Στις 18 και 25 Μαΐου ο δήμος Ωραιοκάστρου κάνει άλματα μπροστά. Στη δημοτική αρχή θέλουμε ικανούς ανθρώπους με όρεξη για δουλειά και όχι ανθρώπους που λυμαίνονται την τοπική αυτοδιοίκηση. Θέλουμε αυτούς που μπορούν να αλλάξουν το δήμο μας και το έχουν αποδείξει με τα έργα τους», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Γαβότσης.
«Μας καλούν να καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι και να αναλύσουμε στους δημότες το πρόγραμμά μας για το δήμο. Εμείς δεν αποδεχόμαστε την πρόταση αυτή από ανθρώπους που μας καθυβρίζουν καθημερινά. Δεν δεχόμαστε να συνδιαλεγούμε με ανθρώπους που καταπατούν τις αποφάσεις της διαπαραταξιακής επιτροπής. Εμείς τον λόγο μας τον κρατάμε και τον τιμούμε. Έτσι θα διοικήσουμε και αύριο», κατέληξε.
Σε Μονόλοφο, Πετρωτό και Νεοχωρούδα
Τις προηγούμενες ημέρες κ. Γαβότσης πραγματοποίησε ομιλίες στον Μονόλοφο, το Πετρωτό και την Νεοχωρούδα όπου έτυχε ιδιαίτερα θερμής υποδοχής. Ο υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου αναφέρθηκε στα κακώς κείμενα της απερχόμενης διοίκησης, τα οποία, όπως χαρακτηριστικά είπε, είναι ουκ ολίγα και έκανε λόγο για μια χαμένη θητεία για τον διευρυμένο δήμο Ωραιοκάστρου. «Επί 3,5 χρόνια δεν έχει γίνει τίποτα για τον τόπο μας. Η απερχόμενη διοίκηση κατάφερε να μας γυρίσει πίσω. Η αρνητική αυτή πορεία θα πρέπει να ανακοπεί. Ο τόπος μας δεν αντέχει άλλα 5 χαμένα χρόνια. Όλοι μαζί ΜΠΟΡΟΥΜΕ να φτιάξουμε το δήμο που οραματιζόμαστε και θέλουμε να ζήσουμε εμείς και οι οικογένειές μας», τόνισε ο κ. Γαβότσης.
«Γνωρίζω τα προβλήματά σας. Είμαι εδώ, κοντά σας, από την επομένη των προηγούμενων εκλογών, την ώρα που κάποιοι άλλοι έρχονται λίγες ημέρες πριν την προσφυγή στις κάλπες και ζητούν την ψήφο σας. Όλοι αυτοί ήταν πανταχού απόντες», ανέφερε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πολιτεία με Όραμα» και ζήτησε από τους δημότες να του δώσουν την ευκαιρία να οδηγήσει τον διευρυμένο δήμο Ωραιοκάστρου σε ανοδική τροχιά.


Γραφείο Τύπου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top