Αναδημοσίευση από 

 Ανάπαυλα στο σκληρό προεκλογικό αγώνα αποτέλεσε η βραδιά  για τους φίλους του που διοργάνωσε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κωνσταντίνος ΘεοδωρίδηςΟ Κ. Θεοδωρίδης  παρουσίασε την υποψηφιότητά του ως δημοτικός σύμβουλος Ωραιοκάστρου με τον γιατρό τον Ασ. Γαβότση, ο οποίος και τον τίμησε με την παρουσία του.  
Ο Κ. Θεοδωρίδης  ασχολείται επιχειρηματικά για πολλά χρόνια με το κατάστημα χαρτικών και αναλώσιμων ειδών στην κεντρική αγορά του Ωραιοκάστρου και για πρώτη φορά είναι υποψήφιος στις εκλογές. Είναι επίσης διαχειριστής του δημοφιλούς blog,  oraiokastronews.blogspot.gr  
Όπως ήταν επόμενο  γρήγορα επικράτησε  έντονο εορταστικό κλίμα στην συγκέντρωση, στην οποία παραβρέθηκαν και υποψήφιοι για τις περιφερειακές εκλογές. Ο Κ. Θεοδωρίδης  ευχαρίστησε τους φίλους του για την ανταπόκρισή τους και δεν παρέλειψε να τονίσει την ανάγκη της έντασης των προσπαθειών από όλους υποψηφίους και φίλους  για να φτάσουν τα μηνύματα της παράταξης και στο τελευταίο σπίτι του δήμου Ωραιοκάστρου.   «Τα μηνύματα που φτάνουν από τον κόσμο  είναι πολύ θετικά για την παράταξή μας. Ωστόσο πρέπει όλοι να προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας», τόνισε χαρακτηριστικά ο Κων/νος Θεοδωρίδης.



Μοιραστείτε το άρθρο!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top