Φαίνεται ότι το να παρέχεις υψηλού επιπέδου αθλητικές υπηρεσίες σε λογικές τιμές, σε μία χώρα δοκιμαζόμενη από την οικονομική ανέχεια, αποτελεί κοινωνική πρόκληση. Φαίνεται ότι αναστατώθηκαν κάποιοι, επειδή η Α.Ε.Ω. μπορεί για την χρονιά 2014-15 να διαθέτει καταρτισμένο προσωπικό, να προσφέρει το κοινωνικό αγαθό της άθλησης και να διδάσκει το ευ αγωνίζεσθαι.
Δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς, ο απρόκλητος και αναίτιος βανδαλισμός έξω από τα γραφεία μας, όπου άγνωστοι χαράκωσαν και απέκοψαν το πανώ της ομάδας μας, ειδικά στο σημείο όπου αναγράφονταν οι νέες τιμές (Ποδόσφαιρο: Προπαιδικό – Junior:180€, Projunior – Μπαμπίνο: 100€ το χρόνο, Βόλεϋ: 15€ το μήνα) που προσφέρουμε για την αθλούμενη νεολαία του Ωραιοκάστρου.
Δεν μπορούμε να φανταστούμε ότι υπάρχουν άνθρωποι που φέρονται με τέτοιο τρόπο, κάτι που είναι όχι μόνο παράνομο αλλά και ανήθικο. Δεν είναι απλώς φθορά ξένης περιουσίας, για να μιλήσουμε με το γράμμα του νόμου. Είναι δολιοφθορά χωρίς ήθος, για ανθρώπους που υπηρετούν τον αθλητισμό και τον πολιτισμό στον δήμο Ωραιοκάστρου, αφιερώνουν ατελείωτες ώρες για τον σύλλογο που αγαπούν, και φροντίζουν για την υποδομή του και με όρους έμψυχου δυναμικού, αλλά και με όρους υλικοτεχνικής υποδομής.
Ακόμη περισσότερο, δεν μπορούμε να φανταστούμε ότι πρόκειται για ανθρώπους που έχουν σχέση με τον αθλητισμό, ακόμη και εάν πρόκειται για άτομα από οποιονδήποτε άλλο σύλλογο.
Εάν σε αυτό το ερασιτεχνικό επίπεδο αφήσουμε τον χώρο να δηλητηριάζεται από βάναυσες συμπεριφορές, δεν μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι για τίποτε ευρύτερο. Ο πολιτισμός, ο σεβασμός και το επίπεδο ξεκινούν από την γειτονιά μας.
Καταδικάζουμε σε όλους τους τόνους την πράξη αυτή, και διαβεβαιώνουμε τους δράστες ότι η Α.Ε.Ω. θα επανέλθει δυνατότερη, και ότι η πράξη τους θα έχει ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που υπολόγιζαν.
 Δ.Σ.
Αθλητική Ένωση Ωραιοκάστρου


          

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top