Δελτίο τύπου, 8-9-2014.



Το μέλλον κάθε συλλόγου είναι οι ακαδημίες του..


Η ομάδα του ΔΑΣΩ αναπτύσσει την ακαδημία του δημιουργώντας τμήματα από 5 ετών. Οι ακαδημίες μιας ομάδας αποτελούν σημαντικό παράγοντα στην βιωσιμότητα και την πρόοδο ενός συλλόγου. Το τμήμα ποδοσφαίρου του ΔΑΣΩ απόλυτος πρωταγωνιστής τα τελευταία 10 χρόνια πρωτοπορεί για μια ακόμη φορά . Η εκπαίδευση - προπόνηση των παιδιών να συμφωνεί με την ηλικία των παιδιών . Ο σύλλογος μας είναι αναγνωρισμένος από επίσημη ποδοσφαιρική ομοσπονδία και συμμετέχει στα πρωταθλήματα που διοργανώνει η Ε.Π.Σ.Μ. Ο σύλλογος μας είναι ο μοναδικός που σέβεται απόλυτα τις ηλικιακές κατηγορίες όπως τις ορίζουν η ΕΠΣΜ και η ΕΠΟ.

Επειδή ο ποδοσφαιρικός ανταγωνισμός είναι για το παιδί σας μια νέα δεδομένη κατάσταση, γι’ αυτό θα πρέπει να δείτε εάν το παιδί σας αφομοιώνεται με τα άλλα παιδιά και αλληλεπιδρά θετικά. Ο σύλλογος μας , σας επιτρέπει να συμμετάσχει το παιδί σας στις πρώτες 2-3 προπονήσεις δωρεάν και θα αποκτήσει μια πρώτη εξοικείωση με το περιβάλλον. Αυτό θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε εάν το παιδί σας έμεινε ευχαριστημένο ή όχι. Αυτή η ενέργεια μας, αποβάλλει τον πονοκέφαλο των γονέων για την επιλογή της ακαδημίας .


Πάνω απ’ όλα το ΔΑΣΩ διδάσκει ήθος..


Η εκπαίδευση - προπόνηση των παιδιών να είναι στοχευμένη , ώστε τα παιδιά, τόσο ως μελλοντικοί ποδοσφαιριστές, αλλά και ως άτομα μέσα στην κοινωνία, να μαθαίνουν σήμερα αυτά ακριβώς που χρειάζονται αύριο.
Η ακαδημία μας , πέρα από την ποδοσφαιρική εκπαίδευση του παιδιού , έχει ως στόχο τη διαμόρφωση υποδειγματικών και καλών χαρακτήρων καθώς και την πολύπλευρη ψυχοκινητική ανάπτυξη των παιδιών.

Παιδιά από 5 ετών και πάνω και υπό την καθοδήγηση εξειδικευμένων προπονητών , θα διδάσκουν την τέχνη του σύγχρονου ποδοσφαίρου στις αθλητικές εγκαταστάσεις του δήμου Ωραιοκάστρου.Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την μετεξέλιξη των υπαρχόντων γηπέδων , για τις ακαδημίες , με την προσθήκη ενός ακόμη , συνθετικού , γηπέδου και την ανακαίνιση του τάπητα του γηπέδου 5χ5. Στις εγκαταστάσεις περιλαμβάνονται ένα γήπεδο 5χ5 στο Κονταξοπουλειο (πρόσφατα ανακαινισμένο) , ένα 9χ9 ένα νέο 11χ11 (παιδόπολη) και ένα γήπεδο αγωνιστικό 11χ11 , χόρτο , το οποίο θα είναι σύντομα έτοιμο για τους αγώνες της ανδρικής ομάδας.

Όλες οι εγκαταστάσεις των γηπέδων βρίσκονται στο βουνό , μέσα στο πράσινο. Ο σύλλογος μας σεβόμενος τις συνθήκες υγείας , δεν θα επέτρεπε ποτέ να γίνονται προπονήσεις κάτω από πυλώνες υπερύψηλης τάσης . Όλοι μας γνωρίζουμε τι μπορεί να συμβεί , και τι επιπτώσεις έχει στο υγεία ενός αθλητή (αίμα) η παραμονή κάτω από πυλώνες υπερύψηλης τάσης.

Σύντομα θα ανακοινωθούν τα προγράμματα εκγύμνασης όλων των τμημάτων :


• Bambino (2008 & νεώτερους)
• Pro junior (2006-2007)
• Junior (2004-2005)
• Προπαιδικό (2002-2003)
• Παιδικό (2000-2001)
• Νέων (1998-1999)


Πληροφορίες στα γραφεία μας: Δευτέρα – Παρασκευή 17:00-21:00

Τηλέφωνα Επικοινωνίας.: 2310 694-348

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top