ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την ανάγκη ανάδειξης της ευρύτερης περιοχής του διευρυμένου δήμου Ωραιοκάστρου επισήμανε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης κατά τη συνάντηση που είχε στο γραφείο του στο δημαρχείο με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο.
Ο κ. Καμμένος ενημερώθηκε από τον κ. Γαβότση για τα σχέδια και τις προθέσεις της νέας δημοτικής αρχής ενώ ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ευχήθηκε στο δήμαρχο Ωραιοκάστρου καλή δύναμη και κουράγιο και τόνισε ότι θα στηρίξει τη νέα δημοτική αρχή στην προσπάθειά της για την ανάπτυξη της περιοχής. Μάλιστα, δεσμεύτηκε να ενημερώσει το κοινοβούλιο για τα προβλήματα του δήμου.
Η συνάντηση που έγινε σε πολύ καλό κλίμα, πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της επίσκεψης του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ. στη Βόρεια Ελλάδα και σε κατά τόπους δημαρχεία με κλιμάκιο βουλευτών του κόμματος. Μεταξύ των βουλευτών που συνόδευαν τον κ. Καμμένο ήταν ο βουλευτής Α’ περιφέρειας Θεσσαλονίκης, Γ. Αβραμίδης και η βουλευτής Β’ περιφέρειας Θεσσαλονίκης, Στ. Ξουλίδου καθώς επίσης και ο υπεύθυνος επικοινωνίας, Τέρενς Κουίκ.

Αυτοτελές γραφείο τύπου
και δημοσίων σχέσεων



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top