Με γρήγορα αντανακλαστικά αντέδρασε ο μηχανισμός του δήμου Ωραιοκάστρου κατά τη διάρκεια της σημερινής νεροποντής, η οποία προκάλεσε σοβαρό πρόβλημα στην οδό Θεσσαλονίκης, στο ύψος της σχολής ICBS, ένα σημείο στο οποίο επανειλημμένα δημιουργείται παρόμοιο πρόβλημα.


Στο σημείο έσπευσαν ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Πρασίνου και Πολιτικής Προστασίας, Κυριάκος Ιωσηφίδης, ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας, Θωμάς Δίγκαλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι, Παναγιώτης Κοϊτσίδης και Νίκος Λοκοβίτης καθώς και 6 υπάλληλοι του δήμου. Το χωματουργικό μηχάνημα του δήμου απομάκρυνε τα φερτά υλικά από παρακείμενο οικόπεδο με οικοδομικά υλικά, τα οποία και προκάλεσαν το πρόβλημα και εν συνεχεία το πυροσβεστικό έπλυνε το δρόμο, ο οποίος δόθηκε άμεσα σε κυκλοφορία.


Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης δεσμεύτηκε για άμεση λύση στο πρόβλημα με την ασφαλτόστρωση ή τσιμεντόστρωση του παράπλευρου δρόμου, από όπου και δημιουργείται το πρόβλημα.


Αξίζει να σημειωθεί ότι η διοίκηση του δήμου Ωραιοκάστρου προνόησε και χθες υπάλληλοι του τμήματος Καθαριότητας καθάρισαν τα φρεάτια στον εν λόγω δρόμο. Για το λόγο αυτό μισή ώρα μετά τη βροχή ο δρόμος ήταν καθαρός και δεν υπήρχε κανένα απολύτως πρόβλημα.


Αυτοτελές γραφείο τύπου
και δημοσίων σχέσεων

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top