ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Δημοτική Κίνηση Πολιτών Ωραιοκάστρου ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΑΝΑΤΡΟΠΗ πιστή στην ιδρυτική της διακήρυξη, τις προγραμματικές της θέσεις και τις ομόφωνες αποφάσεις της τελευταίας γενικής συνέλευσης των μελών της, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 4-9-2014, μακριά από παιχνίδια συναλλαγών και υπόγειων συμφωνιών, αποφάσισε: Α) να θέσει ο εκπρόσωπος της στο Δημοτικό Συμβούλιο, Γρηγόρης Εδιρνέλης υποψηφιότητα στις επιτροπές των Οικονομικών και της Ποιότητας Ζωής. Β) Να μην υπερψηφίσει καμία άλλη υποψηφιότητα από όπου και αν προέρχεται αυτή.
Το αποτέλεσμα των δημαιρεσιών της Κυριακής 7-9-2014, απέδειξε ότι η καθαρή, διάφανη και κρυστάλλινη αυτή στάση την οποία τήρησε ο εκπρόσωπος της Γρηγόρης Εδιρνέλης κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (όπως και η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ σε όλη την προεκλογική περίοδο), δεν μπορούσε να παρερμηνευθεί από κανένα καλόπιστο κριτή και εκτιμήθηκε ανάλογα από δημοτικούς συμβούλους των άλλων παρατάξεων με αποτέλεσμα να εκλεγεί ως αναπληρωματικό μέλος στην Οικονομική Επιτροπή λαμβάνοντας 7 ψήφους (στην προηγηθείσα ψηφοφορία για τα τακτικά μέλη έλαβε 5 ψήφους και δεν εκλέχθηκε).
Στην επόμενη ψηφοφορία, για τα τακτικά μέλη της Επιτροπής για την Ποιότητα Ζωής έλαβε εξ’ αρχής 18 ψήφους απόδειξη ότι υπερψηφίστηκε από συμβούλους όλων των παρατάξεων. Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ σε επιβεβαίωση των παραπάνω παραπέμπει οποιονδήποτε κακόβουλο και κακόπιστο ψιθυριστή στα πρακτικά του Δημοτικού συμβουλίου. 
Επιπλέον καταγγέλλει και προειδοποιεί όποιον δυσφημιστικά  διοχετεύει λασπολογίες, αναληθείς και συκοφαντικές «πληροφορίες» περί του αντιθέτου, πως θα βρει το σύνολο των μελών και των φίλων της Δημοτικής Κίνησης απέναντί του αφού η παράταξη έχει μάθει να λειτουργεί κάτω από το φως και όχι πίσω από σκιές.
Και όπως έλεγε ο Αριστοτέλης «Επειδή κάποιοι άνθρωποι ως επί το πλείστον είναι μωροφιλόδοξοι, αναγκαστικά τους αρέσει να κακολογούν τον πλησίον τους».
Τέλος, η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ συγχαίρει για την εκλογή τους, τα μέλη του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και όλα τα τακτικά και αναπληρωματικά μέλη των επιτροπών Οικονομικών και Ποιότητας Ζωής και τους εύχεται καλή επιτυχία στο έργο τους. Δηλώνει πως θα επικροτήσει και θα στηρίξει κάθε ενέργεια (διοίκησης και αντιπολίτευσης) που αποβλέπει και τείνει σε όφελος των πολιτών του Δήμου μας αλλά και πως θα σταθεί αγωνιστικά και μαχητικά απέναντι σε οποιαδήποτε πράξη ή παράλειψη βλάπτει τα συμφέροντα των δημοτών και γενικότερα του Δήμου Ωραιοκάστρου.
Γραφείο Επικοινωνίας ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ - ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top