Ακολουθεί η δήλωση του Βουλευτή Ν.Δ. Β΄ Θεσσαλονίκης κ. Σάββα Αναστασιάδη για την στάση της Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων κας Κωνσταντοπούλου και Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που συμμετείχαν στην  ειδική εκδήλωση της Βουλής για την επέτειο της Γενοκτονίας των Ποντίων.

      « Μόνο ως καπηλεία, υποκρισία και σκοπιμότητα μπορεί να χαρακτηριστεί, η στάση της Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων κας Κωνσταντοπούλου, αλλά και Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, δυστυχώς Ποντίων, που συμμετείχαν στην ειδική εκδήλωση της Βουλής για την επέτειο της Γενοκτονίας των  Ποντίων, όταν αυτοί οι ίδιοι μερικούς μήνες πριν, τον Σεπτέμβριο του 2014,αρνήθηκαν να ψηφίσουν το άρθρο 2 του Αντιρατσιστικού Νομοσχεδίου, αιτούμενοι μάλιστα και ονομαστική ψηφοφορία,  που αναφερόταν στην ποινικοποίηση της άρνησης της Γενοκτονίας των Χριστιανικών πληθυσμών της Ανατολής (Ποντίων , Μικρασιατών , Ασσυρίων , Αρμενίων).

     "Είναι θέμα επιστημόνων να καθορίσουν αν είναι Γενοκτονία, εθνοκάθαρση κ.λ.π. το θέμα της Γενοκτονίας των Ποντίων..., ήταν η επίσημη θέση του ΣΥΡΙΖΑ, κατά τη συζήτηση του Νομοσχεδίου στη Βουλή”.

      "Η άρνηση της μνήμης, η άρνηση της ανάληψης ευθύνης αποτελεί στην πραγματικότητα διεκδίκηση επανάληψης του εγκλήματος...", ανέφερε στην τοποθέτηση της , χθες, η πρόεδρος της Βουλής”.

       Καλωσορίζουμε λοιπόν, τους μέχρι χθες υπονομευτές, αρνητές και συνοδοιπόρους των Κεμαλιστών, Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, στο καραβάνι του αγώνα για την αναγνώριση και διεθνοποίηση της Γενοκτονίας των Χριστιανών της Ανατολής, των Ελλήνων , των Αρμενίων και των Ασσυρίων.

     Μόνο που ελπίζουμε στο εξής  η στάση τους να είναι ειλικρινής και όχι υποκριτική και οπορτουνιστική , όπως έγινε με την ανεύθυνη και καταστροφική στάση τους στα μείζονα ζητήματα που αντιμετωπίζει η Πατρίδα μας στον τομέα της οικονομίας και όχι μόνο ».                                                            


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top