Η Παγκρήτια Έκθεση Κρητικών Προϊόντων και Υπηρεσιών “ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση” πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη στις 30 Οκτωβρίου έως 5 Νοεμβρίου στους χώρους του Λιμανιού στη θέση Κατάρτι.
Η Έκθεση Θεσμός μετά την σημαντική επιτυχία που σημείωσαν οι τρεις προηγούμενες διοργανώσεις της που έγιναν στην Αθήνα, τώρα ταξιδεύει και στην Θεσσαλονίκη και στόχο έχει την ανάπτυξη των εμπορικών σχέσεων των δύο περιοχών.
Tο μεγάλο αυτό γεγονός γίνεται σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης. Η έκθεση πέρα από το εμπορικό της μέρος θα πλαισιώνεται από παράλληλες εκδηλώσεις πολιτιστικού, γαστρονομικού και μουσικοχορευτικού χαρακτήρα που θα αναδύουν το άρωμα και την κουλτούρα της Κρήτης και σίγουρα θα αποτελέσουν πόλο έλξης για χιλιάδες επισκέπτες. Η είσοδος στην έκθεση θα είναι ελεύθερη.
Οι επισκέπτες της έκθεσης θα μπορούν να γευθούν τα κρητικά προϊόντα απευθείας από τους εκθέτες, παραγωγούς και μεταποιητές.  Λάδι, τυροκομικά προϊόντα, μέλι, παξιμάδι, αρτοσκευάσματα, γλυκά, κρασί, ρακί - τσικουδιά, ποτά, βότανα, καλλυντικά είναι ορισμένα από τα προϊόντα που θα βρουν στην έκθεση.
Η Κρητική διατροφή είναι παγκοσμίως γνωστή για την υψηλή διατροφική της αξία και για τα ευεργετικά της οφέλη στο ανθρώπινο οργανισμό. Η Κρητική γη παράγει μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων που μπορούν να ικανοποιήσουν και τον πλέον απαιτητικό καταναλωτή, ενώ το νησί αποτελεί δημοφιλή προορισμό διακοπών για περισσότερους από δυόμιση εκατομμύρια επισκέπτες το χρόνο.
Στόχος των διοργανωτών είναι επίσης η σύναψη εμπορικών σχέσεων μεταξύ των επιχειρήσεων των δύο περιοχών σε επίπεδο χονδρικής και η αντιπροσώπευση των προϊόντων τους.


Πληροφορίες για την έκθεση μπορείτε να βρείτε στο www.pagritiaekthesi.gr και στο τηλέφωνο 2810213318 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top