Ομάδα Στήριξης Άδωνι Γεωργιάδη –
Το Ωραιόκαστρο είναι με τον Άδωνι!
Θα μπορούσαμε  να πούμε πολλά, σχετικά με τα όσα είπε, κατά την χθεσινή παρουσίαση του προγράμματος του, ο Άδωνις Γεωργιάδης. Όμως ας ξεχωρίσουμε τα εξής:
1) υπερασπίσθηκε την προσπάθεια που κατέβαλε ο Αντώνης Σαμαράς για να βγάλει την χώρα από την κρίση. Την ώρα που άλλοι ασκούν κριτική σε βάρος του ή σιωπούν, διεκδικώντας το αξίωμα του προέδρου του κόμματος(!), η στάση του Αδωνι υπογραμμίζει την αυτονότητη υποχρέωση κάθε υποψηφίου για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας να υποστηρίζει το κυβερνητικό έργο του προηγούμενου προέδρου.
2) κατέδειξε πως η γνώση της ιστορίας και ο παραδειγματισμός από αυτήν, η εμπειρία στην άσκηση κυβερνητικών καθηκόντων και η πίστη στις ιδεολογικές αρχές του κόμματος και τις διαχρονικές αξίες του ελληνισμού, μπορούν και πρέπει να είναι οδηγός για τη νέα ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας.
3) υπογράμμισε ότι δεν αρκεί να περιμένουμε να πέσει η κυβέρνηση Τσίπρα ως ώριμο φρούτο, από τα λάθη και τις αποτυχίες της, αλλά οφείλουμε να δώσουμε σκληρό αγώνα προκειμένου να πεισθεί ο ελληνικός λαός για το τραγικό σφάλμα του να ψηφίσει, όπως ψήφισε, στις εκλογές και το δημοψήφισμα.
4) διακήρυξε την ανάγκη να δοθεί μάχη για να τερματιστεί η ιδεολογική κυριαρχία της αριστεράς, γεγονός που θεωρεί προϋπόθεση για την απαλλαγή της χώρας μας από την κακοδαιμονία που ταλανίζει τη νεοελληνική κοινωνία.
5) τόνισε ότι στην πολιτική οφείλουμε να υπηρετούμε την αλήθεια και όχι να προσπαθούμε να γίνουμε αρεστοί, να σεβόμαστε τις υποχρεώσεις μας και όχι μόνον τα δικαιώματά μας και να υπηρετούμε τον λαό αντί να απολαμβάνουμε την εξουσία.

Είναι άξιος να γίνει ηγέτης της Νέας Δημοκρατίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top