Ο Απόστολος Τζιτζικώστας στην ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής:


Μετά από ένα καταστροφικό επτάμηνο, στο οποίο η διαχείριση της κρίσης από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, αποδείχθηκε χειρότερη από την ίδια την κρίση, η εποχή του σκληρού Μνημονίου Τσίπρα ξεκίνησε. Και δεν είναι μόνο ότι ο ίδιος υπέγραψε και έφερε το μνημόνιο, αποδεικνύεται ότι το μνημόνιο αυτό εκφράζει απόλυτα τον κύριο Τσίπρα. Είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα των ιδεοληψιών του. Γιατί ο κ. Τσίπρας εκφράζει ξεκάθαρο το παλιό. Και η λογική του είναι να συντηρήσει ένα κομματικό κράτος το οποίο πνίγει τις επιχειρήσεις και τον ιδιωτικό τομέα, αφανίζει το δικαίωμα των νέων για δουλειά, διαλύει τη δυνατότητα για κοινωνική συνοχή και υποστήριξη των πιο αδύναμων κοινωνικών ομάδων. Tο 90% των μέτρων, είναι χαράτσια και φόροι, και μόλις 10% είναι οι αλλαγές και οι τομές που έχει ανάγκη η χώρα.
Η απόγνωση, η φτώχεια του κόσμου ήταν για εκείνον το σκαλοπάτι για την εξουσία. 

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του υπογράμμισε πως:

Σήμερα δίνουμε μια, από τις πολλές μάχες που έχουμε μπροστά μας.
Και τη μάχη αυτή θα την κερδίσουμε. Η άποψη μου και έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στην κοινοβουλευτική μας ομάδα, που κερδίζει πάντα τις μάχες εντός της Βουλής, είναι ότι θα πρέπει το επόμενο διάστημα, να υποστηρίζουμε μόνο όσα είναι χρήσιμα για τη χώρα και τους συμπολίτες μας, μόνο όσα μπορούν να βοηθήσουν στην αναπτυξιακή λογική που υπηρετούμε ως παράταξη και με τα οποία συμφωνούμε.
Είμαστε υπέρ της δημιουργίας, της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, των επενδύσεων και της νεανικής επιχειρηματικότητας. Υπέρ της ελευθερίας. Θα στηρίξουμε κάθε σωστή διαρθρωτική αλλαγή που έχει ανάγκη η χώρα. 
Θα αγωνιστούμε με τρόπο συλλογικό και ενιαίο. Όπου κι αν δίνει η Παράταξη τη μάχη, θα τη δίνει ενιαία και συντεταγμένα. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top