Άνεμος ελευθερίας,  απεξάρτησης από τα δεσμά του κομματικού μηχανισμού.  Άνεμος προσφοράς, αισιοδοξίας, ΝΙΚΗΣ!
Άνοιξε και εγκαινίασε το προεκλογικό στρατηγείο του στην Αγίου Δημητρίου 70 ο υποψήφιος για την ηγεσία της ΝΔ Άδωνης Γεωργιάδης.
Η εμφάνιση του Άδωνι  Γεωργιάδη στα εγκαίνια του προεκλογικού του στρατηγείου ανταποκρίνεται πλήρως στα στοιχεία που ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ και ΠΡΕΠΕΙ να έχει σήμερα ο ηγέτης της Νέας Δημοκρατίας: Συγκρότηση, άριστη γνώση των προβλημάτων, δυναμισμό, ευστροφία, ξεκάθαρο πολιτικό λόγο χωρίς "στρογγυλέματα" και ωραιοποιήσεις, σταθερό ιδεολογικό πλαίσιο, πάθος για την προάσπιση των απόψεών το, επιμονή στην προβολή των θέσεών του.
Κόσμος πολύς, δεν έπεφτε καρφίτσα. Όλοι ήθελαν να τον δουν, να του συστηθούν (στ΄αυτί) και να του ευχηθούν καλή επιτυχία.

Εξαιρετικός ο Άδωνις στην ομιλία του έδωσε τις απαντήσεις που πρέπει να ακούσει ο ελληνικός λαός, αν θέλει να ξεπεράσει την "πολιτική ορθότητα" και την ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς. Δεν είναι ο αντι-Τσίπρας, διότι η ΝΔ δεν χρειάζεται «αντί». Είναι αυτός που χρειάζεται για να καταλάβει ο ελληνικός λαός τις τραγικές επιλογές του στις δύο τελευταίες εκλογές και στο δημοψήφισμα...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top