ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Οκτωβρίου τα μάτια της ποδηλατικής Ελλάδας θα είναι στραμμένα στο Ωραιόκαστρο. Το Ωραιόκαστρο θα βρεθεί στο επίκεντρο του 3ου Πανελλήνιου Κυπέλλου Downhill Open , αφού στο μοναδικό αδειοδοτημένο ποδηλατικό μονοπάτι που βρίσκεται στο δασόκτημα του, θα διεξαχθεί ο τελευταίος αγώνας του κυπέλλου DH -2015. Ο Ποδηλατικός σύλλογος, ολοκλήρωσε με την ακούραστη δουλειά των μελών τους τις απαιτούμενες προετοιμασίες, για την άψογη διεξαγωγή του αγώνα κι όλα είναι έτοιμα, ώστε το καλύτερο downhillαδικο διήμερο του 2015 να γίνει στο Ωραιόκαστρο.
Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο, έφθασαν στις 150 συμπληρώνοντας το μέγιστο αριθμό και οι συμμετέχοντες άρχισαν ήδη να καταφθάνουν από την Παρασκευή από όλα τα μέρη της Ελλάδας για το ονειρικό downhillαδικο διήμερο στο Ωραιόκαστρο.
Η διαδρομή ξεκινάει από την ράχη στην κορυφή του δασοκτήματος και τερματίζει στο πάρκο της Ολυμπιάδος με υψομετρική διάφορα 400 μέτρων. Έχει παρά πολλά άλματα (27 των αριθμό ) κυρίως χωμάτινα όλων των επιπέδων δυσκολίας, rock carden , πολύ γρήγορα κομμάτια, και burms, με συνολικό μήκος του μονοπατιού 1.7km.
Οι θεατές θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν τον θεαματικό αγώνα σε όλο το μήκος της διαδρομής του μονοπατιού, αλλά κυρίως στα μεγάλα άλματα, στο δασικό δρόμο που ξεκινάει από τα Λύκεια με κατεύθυνση το Bon Chateau.
Τα έπαθλα των νικητών του δεύτερου αγώνα downhill Ωραιοκάστρου είναι πρωτότυπες κατασκευές από ξύλο, προσφορά της εταιρίας castor wooden cycles, της πρώτης ελληνικής εταιρίας κατασκευής ξύλινων ποδηλάτων.
Στο πλευρό του Ποδηλατικού συλλόγου για τη διεξαγωγή της μεγάλης διοργάνωσης οι επαγγελματίες της αγοράς του Ωραιοκάστρου, ο δήμος και η ομάδα ΟΜΑΚ.

https://www.youtube.com/watch?v=tldqtMK8hcU

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top