Την Κυριακή 6/3/2016  για το  πρωταθλήματα της 1ης  Τοπικής κατηγορίας βολλευ Γυναικών ο Μυγδονιακός κέρδισε στο τοπικό ντέρμπυ τον τυπικά γηπεδούχο Δημόκριτο Μυγδονίας με σκορ 0—3 (14-25)(17-25)(17-25). Ο αγώνας βέβαια μόνο ντέρμπυ δεν ήταν αφού οι δυο ομάδες έχουν μεγάλη διαφορά δυναμικότητας όπως  φαίνεται και στην  βαθμολογία με τον Μυγδονιακο ένα αγώνα πριν από την λήξη του πρωταθλήματος να είναι σίγουρος πρώτος και τον Δημόκριτο στην τελευταία θέση χωρίς επιστροφή να πέφτει στην Β΄ τοπική κατηγορία.
  Με τρεις σημαντικές ελλείψεις για διάφορους λόγους τα κορίτσια του Μυγδονιακού έπαιξαν όσο χρειαζόταν για να πάρουν μια άνετη νίκη.
  Η ευκολία του παιχνιδιού έδωσε την ευκαιρία στην προπονήτρια του Μυγδονιακού κυρία Άντζυ Τρύψια να χρησιμοποιήσει όλες τις παίκτριες της .
  Μ’ αυτή την νίκη ο Μυγδονιακός  έκανε το 17 στα 17 χωρίς καμία βαθμολογική απώλεια και σίγουρος πρώτος περιμένει στην τελευταία αγωνιστική να μάθει τον τέταρτο στην βαθμολογία που θα αντιμετωπίσει στο final four.
  ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ:(Άντζυ Τρύψια) Τσιτσιπλάμη Ελένη, Μποσταντζόγλου 
Ελένη, Χατζησακούλα Χριστίνα ,Καραγιάννη Θέη, Πατέλη Λίτσα, Νίκα Κων/ινα, Λάκη Ειρήνη (λ), Σαμαλέκη Κατερίνα, Καραντάκη Δήμητρα,  Λάκη Μαρία.ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α΄ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΑΛΛΑ ΠΡΟΚΡΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ
  Το Σαββάτο 6/3/2016  η Α΄ ομάδα των Παγκορασίδων του Μυγδονιακού σε εντός έδρας αγώνα με την αντίστοιχη του Ατρόμητου Τριαδίου έχασε με 0—3  σετ. Τα κορίτσια της κυρίας Άντζυ Τρύψια χωρίς να έχουν καλή απόδοση έχασαν από μια πολύ καλή ομάδα.
 Παρά την ήττα οι αθλήτριες του Μυγδονιακού κατέλαβαν την τρίτη θέση στον όμιλο τους και προκρίθηκαν στην επομένη φάση που θα συναντήσουν την ομάδα του Ανατόλια.
 ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ:(Άντζυ Τρύψια) Γιάμπαστου Χριστίνα, Λάκη Μαρία, Κοστοπούλου Γεωργία, Γαζέτη Μαρία, Ρωφαλίκου Στέλλα, Μπουγιουκλή Ιωάννα, Καραντάκη Δήμητρα, Χατζηαστερίου Μαρία, Λεούδη Μιλένα, Χατζηευστρατίου Κατερίνα, Κιουτσούκη Δήμητρα.


ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ  Β΄ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΗΤΤΗΤΕΣ
  Για το πρωτάθλημα άνευ συναγωνισμού οι Παγκορασίδες Β΄ του Μυγδονιακού συνέχισαν αήττητες τον πέμπτο αγώνα τους. Αυτή τη φορά θύμα τους ήταν η μέχρι χθες αήττητη και πολύ καλή ομάδα της Νέας Γενιάς Ασβεστοχωρίου. Τα κορίτσια της Νέας Γενιάς αιφνιδίασαν τα κορίτσια του Μυγδονιακού και με πολύ καλό σερβίς πήραν το πρώτο σετ. Αυτό ήταν το πρώτο σετ που έχαναν μέχρι τώρα οι μικρές αθλήτριες του κύριου Ηρακλή Θεοδώρου, και ίσως να ήταν και η αφορμή της αφύπνισής τους, γιατι στη συνέχεια με πολύ καλό σερβίς και καλή υποδοχή και άμυνα  πήραν τα τρία επόμενα σετ και μαζί τον αγώνα.

  ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ: (Θεοδώρου Ηρακλής) Κυρμανίδου Μαρία, Γουνιώτη Φωτεινή ,  Εφραιμίδου Εβελίνα, Πρεκατή Στέλλα, Μαράνα Γεωργία, Χατζησακκούλα Ισαία, Γιάμπαστου Κατερίνα, Βεζύρη Ιωάννα, Σερετούδη Ελένη, Χατζηευστρατίου Μιχαέλα, Παναγιώτου Χριστίνα,  Νούλη Ελευθερία, Βογιατζή Στέλλα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top