ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Τελετή απονομής κυπέλλου για την πρωταθλήτρια ομάδα «Α.Σ. ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ» Γυναικών Volley Β’ Κατηγορίας της Ε.ΠΕ.Σ.Θ. (Ένωση Πετοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλονίκης)και την πρόκρισή της στην Α’, πραγματοποιήθηκε χθες στο ΚΟΝΤΑΞΟΠΟΥΛΕΙΟ-Δημοτικό Γυμναστήριο του Ωραιοκάστρου ,μετά την τελετή λήξης του πρωταθλήματος και τον αγώνα της με τον «ΚΕΡΑΥΝΟ ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ».

Με ΣΚΟΡ 3-0 κερδίζοντας και τα τρία ΣΕΤ, -ο «Αθλητικός Σύλλογος Ωραιόκαστρο»- την αντίπαλη ομάδα, κατάφερε να προκριθεί στην Ά Τοπική Κατηγορία, για την αγωνιστική του επόμενου έτους. Η νίκη της ήταν εξασφαλισμένη, αφού από την προηγούμενη εβδομάδα επικράτησε με 3-1 στο ΣΕΤ , έναντι της «Ποσειδώνα Μηχανιώνας», “κατακτώντας” την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα της Β’ Τοπικής Κατηγορίας και την άνοδό της, στην Α’ της Ε.ΠΕ.Σ.Θ.

«Μέσα στην πρώτη χρονιά που κατεβήκαμε, καταφέραμε να αποσπάσουμε το πρωτάθλημα».

«Ο Αθλητικός Σύλλογος Ωραιόκαστρο» είναι μια ομάδα Γυναικών Volley που αποτελείται από νέα κορίτσια. Πρόκειται για την ομάδα που έλαβε πρώτη φορά μέρος, στη Γυναικεία Β΄ Τοπική Κατηγορία της Ε.ΠΕΣ.Θ. και κέρδισε με διαφορά το πρωτάθλημα και την πρόκρισή της στην Α΄ Τοπική. Ένα νέο σωματείο μόλις 2 ετών, με Πρόεδρό της τον Αντώνη Τσαμεσίδη και προπονητή τον Άγγελο Σολκίδη.

«Είχαμε 25 αγώνες μέχρι τώρα και βγήκαμε με διαφορά πρωταθλητές, σε Διαγωνιστικές πριν το τελευταίο Ματς αυτό. Πήραμε το πρωτάθλημα. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί είναι η πρώτη χρονιά στην οποία συμμετάσχουμε στο Γυναικείο Volley. Μιλάμε και για Σύλλογο του τόπου μας και για παιδιά του τόπου μας. Εφόσον ο Σύλλογός μου, εκπροσωπήθηκε επαξίως στη Θεσσαλονίκη και απ’ όλες τις ομάδες κατάφερε μια ομάδα του Ωραιοκάστρου να είναι πρώτη, με κάνει πιο περήφανο και πιο χαρούμενο», τόνισε σε δήλωσή του ο Πρόεδρος της ομάδας Γυναικών Volley, Αντώνης Τσαμεσίδης.

Την στέψη και απονομή της ομάδας τίμησαν, ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης, καθώς και μέλη του Δημοτικού συμβουλίου.

Χορηγοί: Κρεαταγορά Ωραιοκάστρου Πεϊτσίδης Δημήτρης, Παλμός Φροντιστήριο, Το Άριστον-παραδοσιακό Ψητοπωλείο, Έπιπλα Αλέξανδρος, La Beaute, Υιοί Φραντζή Πλακάκια & Είδη Υγιεινής, Φροντιστήριο Θεωρητικό, Παιδικός Σταθμός-Νηπιαγωγείο-Δημοτικό, Ανδρεάδη, κλπ.





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top