Έκπληξη προκαλεί η επιλογή του κ. Γαβότση να επιλέξει ως χώρο συγκέντρωσης και διαμαρτυρίας για την τοποθέτηση του συνόλου των προσφύγων της Ειδομένης στην περιοχή μας, το χώρο του Αστυνομικού Τμήματος Ωραιοκάστρου.
Στην προσπάθεια του να αποποιηθεί των μεγάλων ευθυνών εξαιτίας των επιπόλαιων χειρισμών του, αποπροσανατολίζει για ακόμη μία φορά τους πολίτες του Δήμου μας στοχοποιώντας τους Έλληνες Αστυνομικούς, οργανώνοντας μία κινητοποίηση στο χώρο που εργάζονται και λειτουργούν οι μόνοι φυσικοί προστάτες όλων μας από κάθε είδους παραβατικότητα που θα μπορούσε να προκύψει από τους λαθρομετανάστες. Άραγε πόσο δυσάρεστα μπορεί να νοιώθουν αυτοί οι άνθρωποι με αυτή την ενέργεια που τους μετατρέπει σε σάκο του μποξ, τη στιγμή που θα έχουν πλέον να αντιμετωπίσουν όχι μόνο αυτούς που πιθανόν θα μπορούσαν να απειλήσουν την ασφάλεια των πολιτών, αλλά και τους ίδιους τους πολίτες των οποίων εγγυώνται καθημερινά τις περιουσίες και τη σωματική τους ακεραιότητα με κίνδυνο τη δική τους ζωή; Γιατί καταδεικνύει εμμέσως πλην σαφώς ο κ. Γαβότσης με αυτή του την ενέργεια την Ελληνική Αστυνομία και τους Έλληνες Αστυνομικούς ως υπεύθυνους για το γεγονός ότι κατάντησε το Ωραιόκαστρο τη «Νέα Ειδομένη»; Εφ’ όσον θέλει τόσο πολύ για τους δικούς του λόγους να κάνει αυτή τη συγκέντρωση, ας την κάνει στην πλατεία του Δημαρχείου.
Καλούμε τον κ. Γαβότση έστω και την τελευταία στιγμή να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες που όφειλε και οφείλει να κάνει διαβουλευόμενος σοβαρά με την κοινωνία και την κυβέρνηση προκειμένου να αποσυμφορηθεί η κατάσταση και να μοιραστούν οι πρόσφυγες και οι λαθρομετανάστες σε όλους τους δήμους. Θα φέρει μεγάλη ευθύνη για οποιαδήποτε δυσάρεστη εξέλιξη ή έκτροπα μπορεί να συμβούν εις βάρος του Α. Τ. Ωραιοκάστρου και του προσωπικού του. Δεν πρέπει να χρησιμοποιεί ως μέσο των πολιτικών του σχεδιασμών τους πολίτες του δήμου μας και τους εργαζόμενους αστυνομικούς.


Από το Γραφείο Τύπου

1 σχόλια:

 
Top