Με ιδιαίτερη χαρά αποδέχτηκε την πρόσκληση του Προέδρου κ.Βασίλη Λάκη και της προπονήτριας κ.Άντζυ Τρύψιας η Βικτώρια Χατζίκου και εντάχθηκε στο εξαιρετικό δυναμικό της γυναικείας ομάδας του Μυγδονιακού.
Στο ίδιο γήπεδο, το Π.Νέτσικας του Δρυμού, θα συνεχίσει να αγωνίζεται η 20χρονη αθλήτρια ως κεντρική και τη νέα περίοδο, με τα χρώματα όμως πλέον της ομάδας μας. Όπως και τότε όταν στα πρώτα της βήματα με την ίδρυση του Μυγδονιακού το 2007 ξεχώρισε για τις δυνατότητές της, έτσι και τώρα επιστρέφει στην οικογένεια που γαλουχήθηκε αθλητικα για να συνεισφέρει με τις ικανότητες της. Η αθλήτρια από τη Μυγδονία που σπουδάζει ήδη προπονητική, τόνισε δύο βασικά σημεία, μεταξύ άλλων:
«Χαίρομαι που επιστρέφω στον Μυγδονιακό και για να πω την αλήθεια είμαι συγκινημένη που θα ξαναφορέσω την φανέλα της ομάδας που είδα να γεννιέται και να αναπτύσσεται ταχύτατα, αν και εγώ κατέβηκα κάποια στιγμή από αυτό το τραίνο. Είμαι εδώ όμως πάλι, πρώτον για την εμπιστοσύνη που μου εμπνέει η κ.Άντζυ και δεύτερον για τον εξαιρετικό συνδυασμό πειθαρχία-επίπεδο-δέσιμο που διακρίνω μεταξύ των κοριτσιών. Ήρθα για να τρέξω και να ξανανέβω στο τραίνο του Μυγδονιακού και να πάμε όλοι μαζί σε μεγαλύτερες επιτυχίες.»
Τα στελέχη και οι φίλοι του Μυγδονιακού σε καλωσορίζουν Βίκυ ξανά στην οικογένεια μας και στο νέο σου ταξίδι!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top