Και ο Θεός βοηθός...
                                           Καλή η παρέα του Γαβότση και του Καρασαββίδη...
Γειά σου Κεράκον με την παρέα σου και την πολύ καλή σύζυγο σου... στην υγειά μας!

Και ο Ανέστης ήταν εκεί, πες- πες στο τέλος θα την πάρει την απόφαση
 αν θα κατέβει και με ποιόν, περιμένουμε αν και... ξέρουμε!

Καλά κρασά σε όλους τους υποψήφιους, η Αγία Παρασκεύη να τους φωτίσει, να λένε καλά πράγματα, να κάνουν καλά πράγματα, γιατί η προεκλογική περίοδος άναψε για τα καλά και βγήκαν τα... μαχαίρια!

όταν ήρθε στο πανηγύρι ο Σαραμάντος, τους είδε όλους, μίλησε με όλους και "έκλεισε" με αρκετούς, τυχαίο;...δε νομίζω!


Στην υγειά σας ρε παιδιά και καλά...αποτελέσματα!



Ένα κομμάτι απο τα παιδιά της Τετάρτης με τον Σάββα Αντωνιάδη.
 Τέτοια βλέπουν τα παιδιά της Τρίτης και παίρνουν τα μυαλά τους αέρα.
Τα υπόλοιπα στο τραπέζι της πολύ καλής και κεφάτης παρέας... 

Πολύ καλά έκανε και τίμησε την ομάδα ποδοσφαίρου "Μέγα Αλέξανδρο" ο Δήμαρχος Μυγδονίας κ. Γαβότσης, κάλιο αργά παρά...ποτέ!




Με τέτοιο πρόεδρο, θα πάει μπροστά η ομάδα, αλλά και το συμβούλιο και οι παικταράδες της ομάδας ''Μέγας Αλέξανδρος'' δεν πάνε πίσω και όπως τους αναφωνεί ο κ. Παπαδόπουλος...τα παιδιά μου!

Δημήτρη είσαι πρώτος και όπως λένε, πίσω απο έναν μεγάλο άνδρα, κρύβεται μία δυναμική γυναίκα. Το μυστικό της επιτυχίας όπως βλέπουμε και για μια πετυχημένη...οικογένεια!

Βρε καλώς τα παιδιά της...Καλλιθέας!



Ήρθε τους είδε όλους, αγόρασε σχεδόν όλα τα λαχεία της ομάδας και δεν κέρδισε τελικά την τηλεόραση ο κ. Σαραμάντος. Δεν πειράζει Δήμαρχε όποιος χάνει στα λαχεία κερδίζει στην... Κάλπη!

Καλή επιτυχία και  στους τρείς φίλους, στον Παντελή Πορφυριάδη για Δημοτικό σύμβουλο στο Δήμο Ωραιοκάστρου, στον Παύλο Δουλάμη για Δημοτικό Σύμβουλο στο Δήμο Θεσσαλονίκης με τον Κώστα Γκιουλέκα και φυσικά στο γιατρό μας Αστέριο Γαβότση για Δήμαρχο Ωραιοκάστρου.

Είπαμε ρε συ Κώστα Ντίνα, τα σκίτσα του Νικολαϊδη θα σε στηρίξουν στο τοπικό που κατεβαίνεις του Δημοτικού Διαμερίσματος Ωραιοκάστρου, αλλά όχι κι έτσι, κάνε πιο εκεί, στο τέλος  και θα πέσουμε μαζί και θα μας παρεξηγήσουν!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top