Ωραιόκαστρο, 04.10.2010



Κύκλο επαφών για την παρουσίαση των προγραμματικών θέσεων του συνδυασμού «Σύγχρονη Εποχή – Ισότιμες Κοινωνίες», ως επικεφαλής του οποίου κατέρχεται στον στίβο των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών της 7ης Νοεμβρίου, ξεκινά ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου Νικόλαος Μπάτος.

Σε αυτό το πλαίσιο την προσεχή Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010 ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου και επικεφαλής του συνδυασμού «Σύγχρονη Εποχή – Ισότιμες Κοινωνίες» προσκαλεί σε ανοικτή συνάντηση όλους τους κατοίκους της Καλλιθέας. Ο δημόσιος διάλογος σχετικά με το πρόγραμμα του συνδυασμού θα διεξαχθεί στις 8.30 το βράδυ, στο καφέ «Τόλης», στην περιοχή της Νεοχωρούδας.

«Το πρόγραμμα της παράταξής μας, το οποίο καταρτίσαμε σε συνεργασία με επιστήμονες εξειδικευμένους στο αντικείμενό τους, ακτινογραφώντας τα προβλήματα κάθε περιοχής και συσχετίζοντας τις ανάγκες με τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία, περιλαμβάνει μια σειρά δράσεων που διασφαλίζουν την ισόρροπη ανάπτυξη και του Ωραιοκάστρου και της Καλλιθέας και της Μυγδονίας. Οι προτάσεις μας σε όλους τους τομείς παραγωγής δημοτικού έργου έχουν ήδη τεθεί προς διαβούλευση μέσω του διαδικτύου, ενώ θα αποτελέσουν το αντικείμενο συζήτησης και σε τομεακές συναντήσεις που θα έχουμε με τοπικούς φορείς και κατοίκους και των τριών περιοχών. Στόχος μας είναι οι τελικές προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού μας να ενσωματώνουν κι όλες τις επιμέρους παρατηρήσεις των ίδιων των πολιτών, που είναι άλλωστε και οι αποδέκτες κάθε πολιτικής που εφαρμόζεται», ανέφερε σχετικά ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου Νικόλαος Μπάτος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top