ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Η εποχή της αλαζονείας και της αδιαφορίας τελειώνει στο Ωραιόκαστρο. Θα είμαστε μια Δημοτική Αρχή που θα βρίσκεται κάθε στιγμή κοντά στους πολίτες. Θα είμαστε οι δικοί σας άνθρωποι σε όλη τη διάρκεια της τετραετίας. Όλοι μαζί θα διεκδικήσουμε και θα υλοποιήσουμε το κοινό μέλλον που ονειρευόμαστε και μας αξίζει! ».


Αυτό τόνισε σήμερα Σάββατο 9 Οκτωβρίου ο Δήμαρχος Καλλιθέας και υποψήφιος Δήμαρχος Ωραιοκάστρου Δημήτρης Σαραμάντος, μιλώντας στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Ωραιόκαστρο Τώρα» στο Ωραιόκαστρο.

Παρουσία εκατοντάδων συγκεντρωμένων ο κ. Σαραμάντος υπογράμμισε ότι «το μέλλον του Δήμου μας δεν μπορεί να περιμένει» και ότι «έχουμε όλοι ιστορική ευθύνη να αγωνιστούμε για να κάνουμε το Ωραιόκαστρο ένα Δήμο- πρότυπο». Επισήμανε ότι το μεγάλο συγκριτικό πλεονέκτημα της παράταξης είναι το πρόγραμμά της και δεσμεύτηκε:

-Για έντιμη διαχείριση των οικονομικών και διαφάνεια σε όλες τις δημοτικές υπηρεσίες.

-Για τη μείωση των δημοτικών τελών.

-Για την επαναδιαπραγμάτευση της συμφωνίας με την ΕΥΑΘ και τη μείωση του κόστους ύδρευσης.

-Για την υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου σχεδίου καταπολέμησης της

ανεργίας, με τίτλο «Κανένας άνεργος σε 5 χρόνια».

-Για την προσέλκυση καινούργιων επενδύσεων και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

-Για την δρομολόγηση δημιουργίας Ζώνης Επιχειρηματικής Καινοτομίας Βορειοδυτικής Θεσσαλονίκης.

-Για τη διεκδίκηση της χαμένης περιουσίας και τη διάσωση της χαμένης ευκαιρίας για την εγκατάσταση Πυροσβεστικού Σταθμού στην περιοχή και την ολοκλήρωση των διαδικασιών λειτουργίας της Πυροσβεστικής Ακαδημίας στα όρια του νέου Δήμου.

-Για τη δίκαιη κατανομή των οικονομικών πόρων σε όλες τις δημοτικές και τοπικές κοινότητες.

-Για αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών προς όφελος του κάθε συμπολίτη μας και δωρεάν ίντερνετ σε όλους τους δημότες και κατοίκους του νέου Δήμου Ωραιοκάστου

-Για την προστασία της φυσικής μας κληρονομιάς και την απόδοσή της «πιο πράσινη, πιο όμορφη» στα παιδιά μας.

Και κατέληξε, απευθυνόμενος στους συγκεντρωθέντες: «Εσείς είστε που μας δίνετε την εντολή να προχωρήσουμε μπροστά και το κουράγιο να αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις, όχι μόνο μέχρι τη μέρα των εκλογών, αλλά κυρίως μετά από αυτήν, για μια δημιουργική δημοτική τετραετία. Αυτή είναι η μεγάλη παρακαταθήκη της σημερινής μας συγκέντρωσης».
Με το τέλος της συγκέντρωσης ο κ. Σαραμάντος ανακοίνωσε τα ονόματα περισσότερων από σαράντα υποψηφίων Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων του συνδυασμού «Ωραιόκαστρο Τώρα».




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top