Σε επαφή με τους νέους και τις νέες της Νεοχωρούδας ήρθε το Σάββατο 9 Οκτωβρίου, ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου και επικεφαλής του συνδυασμού «ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ – ΙΣΟΤΙΜΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ», Νικόλαος Μπάτος.


Τιμώντας την πρόσκληση του Αθλητικού Συλλόγου «ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ», παρευρέθηκε στην κοινωνική εκδήλωση «ENERGY PARTY», που πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Νεοχωρούδας.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ο κ. Μπάτος ήρθε σε επαφή με τους νέους και τις νέες της περιοχής. Μέσα στα πλαίσιο του δημιουργικού αυτού διαλόγου ανταλλάχθηκαν απόψεις και προτάσεις γύρω από τα υφιστάμενα προβλήματα και τις ανάγκες της νεολαίας .
Ο κ. Μπάτος εξέφρασε την υποστήριξη του στην προσπάθεια του συλλόγου «ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» να κρατήσει ζωντανό το αθλητικό κύτταρο της τοπικής κοινωνίας, έχοντας ως στόχο την ανάδειξη ταλέντων και γενικότερα την ενασχόληση των νέων με τον αθλητισμό.
Σημειώνεται ότι ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου έχει επισημάνει πολλές φορές σε δηλώσεις του, πως η βελτίωση και η δημιουργία νέων υποδομών εκπαίδευσης, πολιτισμού και αθλητισμού αποτελεί βασική προτεραιότητα του ιδίου και των συναδέλφων του, και πάνω σε αυτό θα εργαστούν αδιάκοπα για το αύριο, για το μέλλον που δεν είναι άλλο από τους νέους του Δήμου μας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top