Ρεσιτάλ αδιαφορίας, απαξίωσης και εκδικητικότητας έδωσε και πάλι ο δήμαρχος Καλλιθέας Σαραμάντος και το «καταξιωμένο επιτελείο» του την Παρασκευή που μας πέρασε.

Αφορμή η αίτηση μεταδημότευσης των γονιών της κυρίας Γκότση Μηνιωτάκη Κλειώς, υποψήφιας Δημοτικού συμβούλου με την παράταξη Σύγχρονη Εποχή του κυρίου Μπάτου.
Η παραπάνω αίτηση κατατέθηκε εμπρόθεσμα, και με διαβεβαίωση της γραμματέως του δημάρχου , θα διεκπεραιωνόταν όπως ορίζει ο νόμος. Η αίτηση όμως δεν διεκπεραιώθηκε ποτέ. Παρέμεινε στα αζήτητα, χωρίς ούτε καν να πρωτοκολληθεί.
Όταν τη Παρασκευή η κυρία Γκότση ενδιαφέρθηκε να μάθει για την πορεία της μεταδημότευσης, η υπάλληλος την διαβεβαίωσε ότι πρωτόκολλο δεν υπήρχε πουθενά. Μετά από έντονη διαμαρτυρία, την ενημέρωσαν πως η αίτηση -που δεν πρωτοκολλήθηκε ποτέ- απορρίφθηκε διότι οι δημοτικοί σύμβουλοι αποφάνθηκαν :
1)ότι οι γονείς της κυρίας Γκότση δεν διαμένουν στη Νεοχωρούδα αφού μετά από αυτοψία διαπίστωσαν ότι οι γονείς της δεν παρευρίσκονταν στο σπίτι.
2) ότι το ρολόι του νερού δεν είναι στο όνομά τους αλλά στο όνομα του ενοικιαστή που κατοικεί στο επάνω διαμέρισμα.
Όπως φαίνεται, ο δήμος Καλλιθέας έδωσε μια τελείως δική του έννοια στη λέξη «δημότης».
Διότι και τιμολόγια της ΔΕΗ προσκομίσθηκαν με το όνομα του κυρίου Μηνιωτάκη που αποδεικνύουν ότι μόνιμη κατοικία του επί δεκαετίας είναι η Νεοχωρούδα και όλοι στη Νεοχωρούδα γνωρίζουν ότι κατά καιρούς επισκέπτεται την κόρη του στην Αμερική, ή την γενέτηρά του στην Πελοπόννησο για το μάζεμα της ελιάς κλπ.
Και φυσικά οι «Σύμβουλοι» δεν ήταν σε θέση να ενημερώσουν τη κυρία Γκότση για την προσκόμηση παραπάνω στοιχείων εάν υπήρχε ανάγκη, διότι εκείνη διαμένει στον Άρη.
Φυσικά δόθηκε γραπτή απάντηση , με ένα υπέροχο αριθμό πρωτοκόλλου που όταν ζητήθηκε να αποδειχθεί η ύπαρξή του στο βιβλίο η απάντηση ήταν : Δεν πρόκειται να δείτε τίποτε παραπάνω.»
Φτάνει, φτάνει φτάνει επιτέλους η αλαζονική μα υπεροπτική και κυρίως παράνομη στάση και συμπεριφορά που δείχνετε στους δημότες σας κύριε Σαραμάντο. Έχετε χωρίσει τους ανθρώπους αυτού του τόπου σε «δικούς σας» και στους «άλλους». Ανθρώπους που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η ευημερία του τόπου τους και η ισότιμη αντιμετώπισή τους απέναντι στο κράτος. Έχετε καταπατήσει κάθε θεσμό, κάθε αξία, υποβιβάζοντάς μας σε πολίτες β΄ κατηγορίας επειδή κάναμε το «σφάλμα» να πάμε κόντρα στις προσδοκίες σας και στις άνομες πράξεις σας..
Χρόνια τώρα υποτιμάτε την νοημοσύνη των δημοτών σας κρατώντας τους ομήρους επειδή …. τους προσφέρετε ένα κομμάτι ψωμί.
Καιρός να μπει ένα τέλος στην ασυδοσία, στην καταπάτηση των δικαιωμάτων του απλού πολίτη και στην εκμετάλλευση της προσωπικής ανάγκης του καθενός.
Καιρός να μπει ένα τέλος στην κατ’ εξακολούθηση παρανομία σας.
ΝΤΡΟΠΗ για το σύστημα που εφαρμόζετε.




Κλειώ Μηνιωτάκη Γκότση

1 σχόλια:

  1. ΣΟΦΙΑ ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ Το σκέφτομαι εδώ και ώρα να απαντήσω σε αυτήν την κυρία που θέλει να σχοληθεί με τα "κοινά" και άρχισε τις μπουρδολογίες και τις φανφάρες γιατί καθυστέρησε να φέρει τα δικαιώματα των γονιών της. Μα αν νοιαζόταν για τον τόπο της θα τα είχε τόσα χρόνια αλλού? Επειδή αποφάσισε να πολιτευτεί τώρα και έχασε τα δύο ψηφάκια, ...τώρα την έπιασε ο πόνος? Και ξαφνικά ο Σαραμάντος έδωσε Ρεσιτάλ αδιαφορίας, απαξίωσης και εκδικητικότητας επειδή δεν μεταφέρθηκαν τα δικαιώματα στο χωριό? Δεν σας δίνεται κυρία μου η τιμή να εκπροσωπείται αυτόν τον τόπο, για τα συμφέροντα σας τα οικογενειακά?.... Αλλά για το λαό. Ο λαός δεν νοιάζεται αν ο μπαμπάς και η μαμά ψηφίζει εδώ. Ο λαός νοιάζεται να έχει σχολεία, δρόμους, εργασία, υποδομές και ποιότητα ζωής. Τώρα αν σας χρησιμοποιούν κάποιοι για να δώσουν μεγάλη έμφαση στα διαπροσωπικά προβλήματα τους, εσείς να το διαχειριστείτε. Το συμπέρασμα είναι ότι αφού αποφασίσατε να πολιτευτείτε, μην βάλετε και τους νεκρούς να σας ψηφίσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Top