ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Μέσα σε μια κατάμεστη αίθουσα και με πλήθος κόσμου στον εξωτερικό χώρο, πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου, τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ – ΙΣΟΤΙΜΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ», στο Ωραιόκαστρο.

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, πλήθος κατοίκων όλων των ηλικιών, του διευρυμένου Δήμου Ωραιοκάστρου, τίμησαν για μια ακόμη φορά τον Δήμαρχο κ. Νικόλαο Μπάτο και τα μέλη του συνδυασμού με την παρουσία τους, δίνοντας το δυναμικό παρόν και εκφράζοντας ξεκάθαρα την υποστήριξη και την αμέριστη εμπιστοσύνη τους, τόσο στον ίδιο όσο και στους συνεργάτες του.
Στο σύντομο χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου έστειλε ένα ηχηρό και ξεκάθαρο μήνυμα νίκης, δηλώνοντας απερίφραστα πως είναι πανέτοιμος να αναλάβει την τύχη του νέου Δήμου υπηρετώντας τον με ήθος και παραγωγικότητα, κρατώντας ψηλά τη σημαία της διαφάνειας και της εντιμότητας, όπως άλλωστε έχει αποδείξει η μακρόχρονη διαδρομή και το έργο του.
Ο κ. Μπάτος δήλωσε, πως οι προκλήσεις του «Καλλικράτη» είναι πολλές και μεγάλες και δεν υπάρχουν περιθώρια για πειραματισμούς παρά μόνο ανάγκη για ανθρώπους με γνώση, εμπειρία και δυναμισμό.
Δε παρέλειψε επίσης να τονίσει πως τα μέλη του συνδυασμού αλλά και ο ίδιος, χωρίς προσωπικές φιλοδοξίες και μικροπολιτικές σκοπιμότητες. δε πρόκειται να υποστηρίξουν με τη στάση τους το καθεστώς απαξίωσης και λασπολογίας.
«Δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε και να κρύψουμε, όπως δυστυχώς πολλά έχουν να φοβηθούν και να κρύψουν ορισμένοι άλλοι.», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου.
Σημειώνεται, πως στο πλαίσιο των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου, πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσημη παρουσίαση του ολοκληρωμένου ψηφοδελτίου του συνδυασμού «ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ – ΙΣΟΤΙΜΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ».


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top