ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

To «16+» ως σύνθημα της παράταξης του νυν Δημάρχου μόνο ευφορία και αισιοδοξία δεν μπορεί να προκαλεί στους δημότες του Ωραιοκάστρου μετά και από τις τελευταίες άκριτες ενέργειές του.
Εδώ και κάποιες ημέρες οι κάτοικοι βιώνουν μία απίστευτη ταλαιπωρία με τις παρακάμψεις επί της οδού Θεσσαλονίκης που τελικά ήταν και αδικαιολόγητη , καθώς την υπέστησαν για ένα έργο που δεν είχε τη σχετική άδεια από την αρμόδια Διεύθυνση Δημοσίων Έργων για να γίνει και μετά από καταγγελία πολίτη σταμάτησε βεβιασμένα σε ημιτελή κατάσταση.
Το παιχνίδι των εντυπώσεων έληξε για ακόμη μία φορά άδοξα και ανεπιτυχώς για τον ιθύνοντα νου. Και το παράλογο συνεχίζεται με την δημοτική αρχή να «παγώνει» την προμήθεια των απορριμματοφόρων που έσπευσε να παραγγείλει ενώ δεν είχε προηγούμενα φροντίσει να εξασφαλίσει τους απαιτούμενους πόρους μέσω του δανείου από το Ταμείο Παρακαταθηκών που είχε ήδη αιτηθεί, και το οποίο απορρίφθηκε. Το θλιβερό αποτέλεσμα είναι η αδυναμία προμήθειας των εν λόγω οχημάτων , με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για τον τομέα καθαριότητας στον Δήμο αλλά και η τρομερή οικονομική ζημία που θα συνεχίσει να προκαλείται στον Δήμο αλλά και σε έναν προμηθευτή , ο οποίος καλόπιστα συναλλάχθηκε με τον Δήμο Ωραιοκάστρου .
Το απαύγασμα της προχειρότητας και των επιπόλαιων μεθοδεύσεων που σκοντάφτουν συνέχεια σε νομικά κωλύματα προκαλούν τη χείριστη των εντυπώσεων για την αξιοπιστία του Δήμου και για τη σοβαρότητα της αρχής του.
Επιτέλους , ας περισώσουν κάποιοι την ελάχιστη αξιοπρέπεια που τους απέμεινε.



Από το Γραφείο Τύπου
Της παράταξης « ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top