Ωραιόκαστρο, 13.10.2010




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει ο οικισμός του Παλαιοκάστρου βρέθηκαν στο μικροσκόπιο» της ανοιχτής συνάντησης- συζήτησης που είχαν χθες Τρίτη 12 Οκτωβνρίου ο Δήμαρχος Καλλιθέας και υποψήφιος Δήμαρχος Ωραιοκάστρου Δημήτρης Σαραμάντος με πολίτες της περιοχής.
Ειδικότερα, οι τελευταίοι έθεσαν τα ζητήματα της έλλειψης αποχετευτικού δικτύου στην ευρύτερη περιοχή της Αγίας Παρασκευής και το ομώνυμου ρέματος, της λειτουργίας των λατομείων, της «ύποπτης», όπως χαρακτηρίστηκε από τους κατοίκους, διαχείρισης του θέματος του εργοστασίου «Τιτάν» από τη διοίκηση του απερχόμενου Δημάρχου Ωραιοκάστρου κ. Μπάτου. Επίσης ακούστηκαν παράπονα για αδυναμία τη απερχόμενης διοίκησης να αντιμετωπίσει την ανεργία στην περιοχή, να εξασφαλίσει επαρκείς υποδομές στον τομέα της σχολικής στέγης, να δημιουργήσει χώρους για τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών, να αξιοποιήσει τον ορεινό όγκο του Ωραιοκάστρου.
Απαντώντας, ο κ. Σαραμάντος, υπογράμμισε ότι στο Δήμο Καλλιθέας έχει δρομολογηθεί και υλοποιείται ήδη η κατασκευή αποχετευτικού δικτύου, το οποίο μάλιστα έχει ενταχθεί στο δίκτυο της ΕΥΑΘ Παγίων.
Ακόμη ο κ. Σαραμάντος δεσμεύτηκε ότι δεν θα υπάρξει από μέρους του υπογραφή για τη συνέχιση της λειτουργίας των λατομείων.
Τέλος, σε ό,τι αφορά τα παιδιά τόνισε ότι η επένδυση στη Νέα Γενιά, το μέλλον του καινούργιου Δήμου Ωραιοκάστρου θα είναι η πρώτη προτεραιότητά του, ως νέος Δήμαρχος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top