Με λύπη μας διαπιστώνουμε ότι οι υπόλοιποι συνδυασμοί που διεκδικούν την ψήφο των δημοτών του νέου Δήμου Ωραιοκάστρου, καθημερινά αναλώνονται σε επιθέσεις εναντίον του δικού μας συνδυασμού, όλες ατεκμηρίωτες, βεβαίως, όπως έχουμε αποδείξει με τις εμπεριστατωμένες απαντήσεις που έχουμε δώσει. Κατανοούμε βέβαια την τακτική αυτή, καθώς ο δικός μας συνδυασμός είναι αυτός που καθημερινά αυξάνει τη δυναμική και την απήχησή του απέναντι στους πολίτες, με τις θέσεις και τις προτάσεις του.

Επειδή, ωστόσο, δεν θέλουμε να εκληφθεί η συνειδητή επιλογή μας να μην οξύνουμε καθημερινά το κλίμα ως αδυναμία, είμαστε υποχρεωμένοι να αναφερθούμε σε όσα είπε σε ομιλία της στο Μεσαίο η υποψήφια Δήμαρχος κ. Αλίρη, επαναλαμβάνοντας χιλιοειπωμένα και έωλα επιχειρήματα περί διαφάνειας.
Εδώ και μέρες, ο Δήμαρχος Καλλιθέας και υποψήφιος Δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Δημήτρης Σαραμάντος, έχει αναρτήσει στο Διαδίκτυο την πλήρη δήλωση «πόθεν έσχες» που αφορά την περιουσιακή του κατάσταση την τελευταία δεκαετία, όπως και την αναλυτική κίνηση των τραπεζικών του λογαριασμών για το ίδιο χρονικό διάστημα. Έχει δε καλέσει όλους τους υποψηφίους Δημάρχους που άσκησαν διοίκηση να πράξουν το ίδιο. Η απάντηση που έλαβε ήταν «άκρα του τάφου σιωπή»…
Είναι γνωστοί οι αγώνες που έδωσε ο Δημήτρης Σαραμάντος σε όλα τα επίπεδα και βεβαίως και μέσα στο Νομαρχιακό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης για τη μη εγκατάσταση νέων λατομείων στην Καλλιθέα. Πώς και δεν το θυμάται αυτό η κ. Αλίρη;
Το έργο που έχει επιτελεστεί στο Δήμο Καλλιθέας, δεν το βλέπουν οι πολίτες από προεκλογικά φυλλάδια, αλλά καθημερινά, ζώντας στην περιοχή. Καλούμε την κ. Αλίρη ή όποιον άλλον επιθυμεί, να περπατήσουμε μαζί στους οικισμούς και να το δει με τα μάτια του.
Εμείς, όπως και να έχει, εξακολουθούμε να καλούμε όλους τους υποψηφίους Δημάρχους τις τελευταίες μέρες του προεκλογικού αγώνα να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να διεξαγάγουν τη μάχη με ήθος, ευπρέπεια και προτάσεις, όπως αξίζει στο νέο Δήμο Ωραιοκάστρου και τους κατοίκους του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top