Από TAXALIA
Σε απάντηση του δημοσιεύματος της 6/2/2012 στην ιστοσελίδα σας με τίτλο: Νέα καταδίκη Ψωμιάδη στο Πρωτοδικείο, έπειτα από μήνυση υπαλλήλου και ειδικότερα στα αναφερόμενα με υπότιτλο «Να επέμβει ο Εισαγγελέας» και επειδή για μια ακόμα φορά ο κ. Μ. Τρεμόπουλος αναφέρεται συκοφαντικά στο όνομά μου, σε σχέση με το έργο του Ωραιοκάστρου, σας πληροφορώ, προς αποκατάσταση της αλήθειας τα παρακάτω:

1 σχόλια:

  1. Ψεύδη και παρασιωπήσεις στο δρόμο Ωραιοκάστρου
    Απάντηση στον κ. Ν. Ψαλτόπουλο, για τα πεπραγμένα της διοίκησης Ψωμιάδη -Δηλώσεις του Μ. Τρεμόπουλου
    Με αφορμή τη δημοσιοποίηση της καταδίκης του συστήματος Ψωμιάδη σε αποζημίωση 10.000 ευρώ, συν τόκο, έξοδα κτλ, για παράνομη προσβολή της προσωπικότητας και της τιμής και ηθική βλάβη του υπαλλήλου της Περιφέρειας κ. Ιωάννη Σιάννη, υπήρξε ένα απαντητικό κείμενο για το προβληματικό έργο της οδού Ωραιοκάστρου-Θεσσαλονίκης, του στελέχους του συστήματος κ. Νικ. Ψαλτόπουλου, το οποίο είναι ψευδές και παραπλανητικό.
    Ακολουθεί αναλυτική απάντηση στους ισχυρισμούς του κ. Νικ. Ψαλτόπουλου, πρώην προϊσταμένου ΤΣΕΣΥ/ΔΤΥΝΑΘ (6.12.2012), από την οποία γίνεται φανερή η ανάγκη παρέμβασης της Δικαιοσύνης και για τον επιπρόσθετο λόγο της διερεύνησης επιπλέον αδικημάτων από τους προϊσταμένους της Τεχνικής Υπηρεσίας του συστήματος Ψωμιάδη (κ. Αλ. Κων/νίδη και Νικ. Ψαλτόπουλο), όπως π.χ. της ψευδούς βεβαίωσης, της απόκρυψης και παρασιώπησης γεγονότων και διαστρέβλωσης στοιχείων, αφού ολόκληρα άρθρα της νομοθεσίας παραγκωνίστηκαν, κρίσιμα έγγραφα παραλείφθηκαν εντελώς και έγινε πλήρης διαστρέβλωση των πραγματικών περιστατικών και δεδομένων.
    «Οι πολίτες ας έχουν λίγη ακόμη υπομονή», δήλωσε ο περιφερειακός σύμβουλος Μιχάλης Τρεμόπουλος. «Σε μια χώρα που έχει βουλιάξει στην πολύπλευρη κρίση, οι ένοχοι του πελατειακού συστήματος, της ιδιοτέλειας και της υπονόμευσης του δημόσιου συμφέροντος πρέπει να λογοδοτήσουν, ανεξάρτητα σε ποια βαθμίδα του καταρρέοντος συστήματος βρέθηκαν. Και παρόλες τις πιέσεις και τις διαπλοκές, η κάθαρση είναι μια υπόθεση που μπορεί να προχωρήσει, όχι μόνο για να προσφέρει στη Δικαιοσύνη τη θέση που της αξίζει αλλά και για να δώσει κουράγιο σε όσους αντιστέκονται στη διαφθορά μέσα και έξω από τους μηχανισμούς του κράτους και της Αυτοδιοίκησης».
    Πιο αναλυτικά:
    1) Ο ισχυρισμός ότι οι ...

    Η συνέχεια στο http://eco-solidarity.org/ μια και το σύστημα σχολιασμού δεν χωράει όλη την απάντησή μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Top