ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
ΗΜΕΡ.:
1104 – 2012
2ΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ
Αρ. Πρωτ.:
102
ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ


ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 2009







Ανακοίνωση

         Με χαρά υποδεχτήκαμε τους τελειόφοιτους  μαθητές  του Λυκείου μας , που επέστρεψαν από την εφταήμερη εκδρομή τους  στην Ιταλία, όπου όπως μάθαμε  πέρασαν υπέροχα.
       Ο Σύλλογος Γονέων και οι τελειόφοιτοι ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο κ. Δ. Σαραμάντο για την οικονομική ενίσχυση 1000 ευρώ , που πρόσφερε για την πραγματοποίηση της εκδρομής.
        Ευχαριστούμε επίσης  το Τοπικό Συμβούλιο και τον Πρόεδρο κ. Θ. Τσακαλίδη που παραχώρησαν την αίθουσα του δημοτικού κτιρίου «Παύλος Μελάς» για να γίνει ο χορός  των τελειόφοιτων , με την συνδρομή και την εποπτεία του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων, τα έσοδα του οποίου διατέθηκαν εξολοκλήρου για την εκδρομή.
       Μετά την ευχάριστη ανάπαυλα  της εκδρομής , ευχόμαστε στους μαθητές μας  να βρουν ξανά το κουράγιο και τις δυνάμεις για την τελική ευθεία των εξετάσεων και σε όλους  Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση.
                                                                                                                                                                       
Εκ μέρους  του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων
του 2ου ΓΕΛ Ωραιοκάστρου


              
                                           
Η Πρόεδρος

Ο Γραμματέας




Καραμπιστάνη  Χρυσάνθη

Παπακωνσταντίνου Παναγιώτης


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
Περιγραφή: σάρωση0009
ΗΜΕΡ.:
1104 – 2012
2ΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ
Αρ. Πρωτ.:
103
ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ


ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 2009






Συγχαρητήρια  Ανακοίνωση

              Ο Σύλλογος Γονέων και ο Σύλλογος  Διδασκόντων του 2ου Λυκείου συγχαίρουμε θερμά τους μαθητές  του Σχολείου μας ,  που διακρίθηκαν :
·         την μαθήτρια της Β' τάξης Βεργίνη Μαρία Ειρήνη που πέτυχε την 5η θέση στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φιλοσοφικού Δοκιμίου.
·         την μαθήτρια της Γ' τάξης Τσαταλμπασίδου Ελένη που πέτυχε την 2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων -Νεανίδων Tae kwon  do.
·         την μαθήτρια της Α' τάξης Καραγκιοζίδου Μαρία που πέτυχε την 2η θέση στα 400 μέτρα , στους σχολικούς αγώνες Δυτικής Θεσσαλονίκης.
·         την ομάδα αγοριών που πέτυχαν την 2η θέση στο αγώνισμα ανώμαλου δρόμου στους σχολικούς αγώνες Δυτικής Θεσσαλονίκης:
·         τον μαθητή Γαβρά Ιωάννη της Α' τάξης
·         τον μαθητή Σακαλίδη Σπυρίδωνα της Α' τάξης
·         τον μαθητή Τανταλίδη Ηλία της Α΄ τάξης
·         τον μαθητή Τσαμεσίδη Κων/νο της Α΄τάξης
·         τον μαθητή Χαρίση Αθανάσιο της Β΄τάξης
·         τον μαθητή Τσαχουρίδη Ιερεμία της Β΄τάξης, που σε διεθνή διαγωνισμό ζωγραφικής παραδοσιακής φορεσιάς , που διοργάνωσε η Σλοβενία, πέτυχε να είναι έργο του μέσα στα εννέα από την Ελλάδα, που βραβεύτηκαν.  Επίσης  πέτυχε έργο του να είναι το μοναδικό βραβευμένο από Λύκειο σε διαγωνισμό ζωγραφικής με θέμα «η γειτονιά που θα ήθελα», που διοργάνωσε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ΟΙΚΑΔΕ της Τράπεζας Κύπρου σε συνεργασία με το Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης.
·         τους μαθητές της Α΄τάξης  Γκιαούρη Αναστάσιο και Παπανικολάου Πέτρο που πέρασαν στην Β΄Φάση του Πανελλήνιου μαθητικού διαγωνισμού μαθηματικών «Ο Θαλής».

Και εις ανώτερα.

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων
Σύλλογος Διδασκόντων
Του 2ου Λυκείου Ωραιοκάστρου
                                                                                                                     
Με την ευκαιρία της γιορτής του Πάσχα, που σημαίνει την Ανάσταση και την Αναγέννηση, ευχόμαστε σε μαθητές και γονείς, να πραγματοποιήσουμε, με σύνεση και δημιουργικότητα, τις αλλαγές που προσδοκούμε όλοι, προς όφελος όλων.
  
Εκ μέρους του Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων Ωραιοκάστρου
Η Πρόεδρος

Ο Γραμματέας



Καραμπιστάνη Χρυσάνθη

Χατζηγεωργίου Γιώργος




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top