Σε μία σεμνή τελετή την περασμένη εβδομάδα στις εγκαταστάσεις του ΟΑΕΔ Ωραιοκάστρου τιμήθηκε ο επί χρόνια μέγας χορηγός του τμήματος των Αρτοποιών-Ζαχαροπλαστών, η αλευροβιομηχανία ΄΄ΚΥΛΙΝΔΡΟΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗΣ΄΄.Από την πλευρά της τιμώμενης εταιρείας παρέστησαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Νικόλαος Λούλης, και ο Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων στην Ελλάδα κ. Ευάγγελος Τελέγκας.Από την πλευρά της σχολής παρέστησαν ο Διευθυντής  ΟΑΕΔ Ωραιοκάστρου κ. Παπατσεχιλίδης, η Προισταμένη του τμήματος κα Νικολοπούλου Γεωργία,.καθηγητές, Διοικητικό Προσωπικό και φυσικά μαθητές και μαθήτριες της Σχολής 
Στην αρχή της εκδήλωσης που άρχισε λίγο μετά ...


 τις 3 το μεσημέρι, οι κ.κ. Λούλης,  και Τελέγκας ξεναγήθηκαν στα σύγχρονα εργαστήρια της Σχολής όπου είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά, τις σύγχρονες εγκαταστάσεις καθώς επίσης και τους μαθητές και μαθήτριες στην παρασκευή των αρτοσκευασμάτων. Η συνέχεια στο Αμφιθέατρο.Τον κύκλο των ομιλιών ξεκίνησε μαθήτρια  του τμήματος ευχαριστώντας την εταιρεία για την σημαντική στήριξη που παρέχει στην Σχολή με την  συνεχή προσφορά αλεύρων.Τον λόγο στην συνέχεια πήρε ο κος  Λούλης ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον κλάδο γενικότερα και στα προβλήματά του.Τόνισε την ανάγκη της συνεχής επιμόρφωσης των αρτοποιών και ζαχαροπλαστών λόγω των εξελίξεων  στον χώρο της παρασκευής των αρτοσκευασμάτων.Εξέθεσε και ένα μικρό του παράπονο λέγοντας συγκεκριμένα.''Έχω επισκεφθεί πάνω από 3000 φούρνους μέχρι τώρα. Κάθε μήνα, μια εβδομάδα, το πρόγραμμά μου είναι αφιερωμένο για  αυτόν τον σκοπό.Μου κάνει αρνητική εντύπωση πως μέρος των αρτοποιών δεν είναι ανοικτοί στις νέες πρακτικές που ισχύουν στον κλάδο''. Στην συνέχεια δήλωσε την αμέριστη στήριξη της εταιρείας προς την Σχολή εξαίροντας το έργο που γίνεται Απευθυνόμενος προς τους μαθητές, τόνισε ότι βασική προϋπόθεση για την επιτυχία τους είναι η αγάπη του αντικειμένου.Στην συνέχεια πήραν τον λόγο ο κος Παπατσεχιλίδης και η κα Νικολοπούλου. ευχαριστώντας τον κο Λούλη για την σημαντική προσφορά του προς την Σχολή, προσφορά που στις δύσκολες στιγμές που διανύουμε αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία.Στο τέλος της εκδήλωσης μαθητές είχαν την ευκαιρία να ''ανακρίνουν΄΄ τον κο Λούλη.Μετά την εκδήλωση είχαν την ευκαιρία και οι δύο πλευρές για μια χαλαρή κουβέντα που αφορούσε τον κλάδο και το μέλλον του. 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Λίγα λόγια για τους ''ΚΥΛΙΝΔΡΟΜΥΛΟΥΣ ΛΟΥΛΗ'' 
.Η ιστορία ξεκινάει το 1782 όταν ο Ζώης Λούλης κτίζει στην Αετοράχη Ιωαννίνων έναν μικρό πετρόμυλο.Το μαγικό ταξίδι για την οικογένεια Λούλη, στον δρόμο του αλευριού και της ιστορίας, έχει αρχίσει.Η εταιρεία σήμερα είναι leader στον χώρο της στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια.

Ημερομηνίες σταθμοί της εταιρείας

1917: Ο Μύλος περνάει στην πλήρη ιδιοκτησία των αδελφών Θεμιστοκλή Λούλη και εξελίσσεται στο μεγαλύτερο Μύλο της εποχής του στη Θεσσαλία με έδρα τον Βόλο.

1951 
Η «Μύλοι Λούλη» εισάγεται στο χρηματιστήριο αξιών Αθηνών.

1964 
Ξεκινάει η διάθεση των καταναλωτικών προϊόντων από τους Μύλους Αγίου Γεωργίου με 2 προϊόντα αλεύρων, το ΝΟ1 και το ΝΟ2, καθώς και 2 προϊόντα σιμιγδαλιού, τα οποία κέρδισαν αμέσως την εμπιστοσύνη του καταναλωτή και γνώρισαν τεράστια εμπορική επιτυχία. Η σειρά εμπλουτίστηκε στη συνέχεια με το γνωστό Φαριν απ (ειδικό αλεύρι για κέικ που φουσκώνει μόνο του), γρήγορα προστέθηκε το αλεύρι SUPER (σκληρό αλεύρι από εκλεκτό σιτάρι) και τελευταία το αλεύρι 100 για όλες τις χρήσεις.

1999 
Με την εξαγορά των Μύλων Αγίου Γεωργίου, η διάθεση και παραγωγή των προϊόντων «Μύλοι Αγ. Γεωργίου» γίνεται αποκλειστικά από την «Μύλοι Λούλη».

2000 
Το αγαπημένο αλεύρι 100 γίνεται αλεύρι «όλα».

2003 
Λανσάρεται το αλεύρι «Ζυμωτό» για πίτες και σπιτικό ψωμί.

2006 
Το αλεύρι SUPER μετονομάζεται σε «αλεύρι για Τσουρέκι» μιας και είναι το κύριο προϊόν για το οποίο το αγοράζουν οι καταναλωτές.

2007 
Ακολουθώντας την τάση των καταναλωτών για πιο υγιεινή διατροφή, παρουσιάζεται στην αγορά το αλεύρι «Ολικής Άλεσης Πετρομύλου» που περιέχει όλο το φύτρο σταριού και τα θρεπτικά του συστατικά.

2008 
Μεγάλη πρωτοπορία με το λανσάρισμα του Smart Mix, έτοιμου μείγματος για ψωμί, το οποίο περιέχει αλεύρι, μαγιά και αλάτι και παρασκευάζεται από τον καταναλωτή πολύ εύκολα.

2009 
Ολοκλήρωση της ανέγερσης του μεγαλύτερου και αρτιότερα εξοπλισμένου Βιολογικού Μύλου στην Ελλάδα και έναρξη παραγωγής των βιολογικών προϊόντων με πρώτο το «αλεύρι για όλες τις χρήσεις».

2010 
Παράγεται το δεύτερο αλεύρι Smart Mix, αυτή τη φορά πολύσπορο. Επίσης, λανσάρεται το καλαμποκάλευρο.

Αναλυτικά το ιστορικό της εταιρείας εδώ
Εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Σούρπη Μαγνησίας.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Η ξενάγηση στα εργαστήρια

Ο κος Λούλης κατά την στιγμή της ξενάγησης του στα εργαστήρια της Σχολής.
Οι πάγκοι εργασίας και τα μίξερ. Η καθαριότητα σε όλα τα εργαστήρια πραγματικά εντυπωσιάζει.

Οι κλίβανοι εντυπωσιάζουν με το μέγεθός τους

Άποψη του χώρου.

Οι θηριώδεις καταψύκτες



Μαθήτρια της Σχολής με στολή εργασίας, προσφορά της εταιρείας προς τους μαθητές και μαθήτριες.
Η εκδήλωση στο Αμφιθέατρο.

Οι μαθητές κατέλυσαν το Αμφιθέατρο.



Μαθήτρια της Σχολής προσφέρει ανθοδέσμη στον κο Λούλη.
Ο κος Τελέγκας παραλαμβάνει την ανθοδέσμη του.

Μαθήτρια της Σχολής προλογίζει την εκδήλωση.

Ο κος Νικόλαος Λούλης στο βήμα.
Ο κος Παπατσεχιλίδης κατά την διάρκεια της ομιλίας του.

Η κα Νικολοπούλου πήρε τον λόγο μετά.

Το Διοικητικό Προσωπικό βοήθησε σημαντικά στην οργάνωση της εκδήλωσης. 


Τα εντυπωσιακά στην εμφάνιση και πάνω απ' όλα νοστιμότατα αρτοπαρασκευάσματα των μαθητών. 








Οι εντυπώσεις του κου Λούλη στο βιβλίο επισκεπτών της Σχολής.
Το σλόγκαν της Σχολής.


Αναμνηστική φωτογραφία στο τέλος της εκδήλωσης.Από δεξιά καθισμένοι , η  Προισταμένη της σχολής κα Νικολοπούλου Γεωργία, ο  Πρόεδρος  του Δ.Σ. της εταιρείας κος Νικόλαος Λούλης, και η εκπαιδευτικός της σχολής κα Δερεκενάρη Κυριακούλα.Από δεξιά όρθιοι , ο Διευθυντής Πωλήσεων Ελλάδας της εταιρείας κος Ευάγγελος Τελέγκας, η εκπαιδευτικός της σχολής κα Καμάρδα Ελένη, ο Διευθυντής του ΟΑΕΔ Ωραιοκάστρου κος Παπατσεχιλίδης ..........
και ο κος Χατζηπαυλίδης...........






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top