Αναδημοσίευση από τον ΄΄ΤΡΟΧΟ΄΄

Ορκίστηκε σήμερα το απόγευμα ο Παντελής Τσακίρης και θα αντικαταστήσει στο Δημοτικό Συμβούλιο Ωραιοκάστρου τον Νίκο Μπάτο, ο οποίος εξέπεσε του αξιώματός του λόγω της μη έγκαιρης αποπληρωμής ληξιπρόθεσμης οφειλής του προς τον δήμο. Παρόντες στη σύντομη τελετή, εκτός από τον Δήμαρχο Δ. Σαραμάντο που όρκισε τον Τσακίρη, οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης "ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ - ΙΣΟΤΙΜΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ" Κ. Ιωσηφίδης και Ο. Γαβότση, ο τοπικός σύμβουλος Λητής Η. Θεοδώρου και ο σύζυγος της κ. Γαβότση.
Ο Π.Τσακίρης συνεχίζει βέβαια και τον προεκλογικό αγώνα καθώς θα είναι υποψήφιος με τη Ν.Δ στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές. Αντίπαλος του όπως φαίνεται θα είναι ο Ν. Μπάτος ο οποίος αναμένεται να θέσει υποψηφιότητα με τους "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ" του Καμένου. Έτσι η απουσία του Μπάτου από την ορκομωσία του Τσακίρη ήταν μάλλον φυσιολογική (οι σχέσεις τους δεν θα πρέπει να βρίσκονται στην καλύτερη φάση).
Μετά την επίσημη αντικατάσταση του Μπάτου οι σύμβουλοι της παράταξης θα εκλέξουν, τις επόμενες μέρες, τον επικεφαλής τους στο δημοτικό συμβούλιο (αναμένεται επανεκλογή Ιωσηφίδη καθώς ο Τσακίρης δήλωσε πως δεν θα διεκδικήσει το ρόλο αυτό). Γενικά πάντως υπάρχει μεγάλη ρευστότητα στη συγκεκριμένη παράταξη καθώς δεν γνωρίζουμε ποια θα είναι η τύχη της προσφυγής Μπάτου, κατά της έκπτωσής του, στο Συμβούλιο της Επικρατείας καθώς και ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της φημολογούμενης υποψηφιότητάς του με τον Καμένο (είναι πιθανό να εκλεγεί βουλευτής).



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top