Καφεδάκι είχαμε την ευκαιρία να πιούμε οι bloggers, λίγη ώρα πριν την απονομή του κυπέλλου , με τα χρυσά κορίτσια του Δ.Α.Σ.Ωραιοκάστρου.Η συνάντηση έγινε στο καφέ Εμπορικό λίγο μετά τις τρεις το μεσημέρι.Νωρίτερα είχε ετοιμαστεί ο χώρος και κάμερα μικρόφωνα πάμε...


Τα κορίτσια έφθασαν στο Εμπορικό κέντρο συνοδευόμενες από τον Έφορο Γιώτη Παπαδόπουλου.Καλωσορίστηκαν από τους blogger. και δέχθηκαν τα συγχαρητήρια τους. Σκοπός της συνάντησης να γνωρίσουμε από κοντά τα κορίτσια, τους προπονητές και να τους ''ανακρίνουμε''.Στην αρχή το κλίμα ήταν τυπικό και από τις δυο πλευρές.Τα κορίτσια γιατί ζουν ένα όνειρο αυτές τις ημέρες, και εμείς γιατί πρώτη φορά κάνουμε ανάλογη συνάντηση.Και να ο ''από μηχανής θεός'' ο Στρατηγός πάνω στην ώρα.Ανέλαβε καθήκοντα δημοσιογράφου και η κάμερα άρχισε να γράφει.Οι ερωτήσεις του κυρ Θανάση δεν ήταν δηκτικές.Τον ρόλο αυτόν τον ανέλαβε ο έμπειρος Στάθης προσπαθώντας να εκμαιεύσει κάποια είδηση από τις αθλήτριες αλλά αυτές σαν ειδικές απέκρουαν κάθε ερώτηση.Στην παρέα λίγο αργότερα προστέθηκε και ο πρόεδρος του Συλλόγου.Την συζήτηση όλη μπορείτε να την παρακολουθήσετε στο βίντεο που ακολουθεί.Σεμνότητα,σοβαρότητα χαρακτηρίζουν τις απαντήσεις που έδωσαν τα κορίτσια και το προπονητικό team.Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι απαντήσεις του προέδρου και έφορου.
Η διάκριση μεγάλη, αλλά και η μπάλα παίζει χαμηλά από την πλευρά του Σωματείου.Ο Κελεσίδης ήταν επιφορτισμένος με τις ερωτήσεις, ο Παπαγρηγορίου είχε τον γενικότερο συντονισμό της συζήτησης,Καλλιθιώτης χειρίστηκε με ζηλευτό επαγγελματισμό τις δυο κάμερες, και ο υπογράφων ανέλαβε ρόλο team supervisor.Ευχαριστούμε την διοίκηση του Δ.Α.Σ. Ωραιοκάστρου για την τιμή που μας έκανε (η ομάδα εκτός από χαρούμενη είναι και κουρασμένη πολύ αυτές τις ημέρες). Ευχαριστούμε και την Γυναικεία Ομάδα Βόλεϋ του Δ.Α.Σ. Ωραιοκάστρου και τους προπονητές  για τις όμορφες στιγμές που μας έχουν χαρίσει.      


Η προετοιμασία
 Οι φωτογραφικές μηχανές ''μεγαθήρια΄΄ του Κελεσίδη.
                                 Ο Κουκουρούζης επί το έργον.Χειρίστηκε άψογα και τις δύο κάμερες
                                                             Ο Κελεσίδης κάνει sound check

ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ





 Το team των προπονητών με τον Έφορο του τμήματος Γιώτη Παπαδόπουλο


                                   Ο Πρόεδρος του ΔΑΣ Ωραιοκάστρου Αστέριος Μπάτος



Το βίντεο της εκδήλωσης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top