Έφθασε η μέρα και το πάρτι αρχίζει. Στο Νεστόριο της Καστοριάς, δίπλα στον Αλιάκμονα, όλα είναι έτοιμα για να υποδεχθούν τους χιλιάδες επισκέπτες του River Party, ενώ οι σκηνές περιμένουν τους πάρα πολλούς καλλιτέχνες που θα βοηθήσουν και φέτος να δημιουργηθεί το γνωστό σε όσους έχουν πάνε κλίμα γιορτής, το οποίο αξίζει να γνωρίσουν και όσοι δεν έχουν φθάσει ώς εκεί.
Ανανεωμένο φέτος υπόσχονται οι διοργανωτές, οι οποίοι περιμένουν τους νέους κάθε ηλικίας από την Ελλάδα αλλά και πολλές χώρες του εξωτερικού, οι οποίοι θα κολυμπήσουν στον ποταμό, θα χορέψουν, θα κάνουν γνωριμίες αλλά και θα δυσκολευτούν να επιλέξουν ποιον ή ποια από τους αγαπημένους τραγουδιστές ή συγκρότημα θα ακούσουν στις...



 διαφορετικές σκηνές.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ
Έτσι σήμερα Τετάρτη από τις 5 το απόγευμα νεανικά συγκροτήματα θα εμφανίζονται στη youth stage, για να ακολουθήσει στις 6.45 η εμφάνιση της Ανδριάνας Μπάμπαλη στην Green Stage. Στις 8 το βράδυ θα ανέβει στην κεντρική σκηνή ο Θάνος Μικρούτσικος με τα «Υπόγεια Ρεύματα», για να ερμηνεύσουν τραγούδια που αγαπήθηκαν, ενώ τις επιτυχίες τους θα ερμηνεύσουν και η Ελευθερία Αρβανιτάκη με τον Μπάμπη Στόκα, και πάλι στην κεντρική σκηνή από τις 10.15 ώς τα μεσάνυχτα. Όμως το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας δεν τελειώνει σ’ αυτό το σημείο, αφού θα ακολουθήσει η συναυλία του Θανάση Παπακωνσταντίνου ώς τις 2.30 τα ξημερώματα της Πέμπτης και στη συνέχεια χορός με μουσική από DJs.
Με αυτούς τους ρυθμούς θα συνεχιστεί το πρόγραμμα και των επόμενων ημερών. Την Πέμπτη το απόγευμα θα εμφανισθούν και πάλι νεανικά γκρουπ, θα ακολουθήσει η εμφάνιση των «Tranzistor» και των «ΒaildSa». Στη συνέχεια το κοινό θα απολαύσει τον Κωστή Μαραβέγια, τους «Locomondo», τους «Thievery Corporation» και τον Κωνσταντίνο Βήτα, και η βραδιά θα κλείσει και πάλι με χορό ώς τα ξημερώματα.
Την Παρασκευή μετά τα νεανικά συγκροτήματα που θα εμφανίζονται από τις 5, θα ακολουθήσει ο Παναγιώτης Τσακαλάκος και στην κεντρική σκηνή από τις 8 η Νατάσα Μποφίλιου, οι «Nouvelle Vague, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης και ο Σωκράτης Μάλαμας και βεβαίως χορός μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Το Σάββατο 4 Αυγούστου, τα νεανικά συγκροτήματα ανοίγουν το πρόγραμμα στις 5 μ.μ., στις 6.45 εμφανίζεται ο Χρήστος Π. και οι «Velvet Fire» και από τις 8 στην κεντρική σκηνή κατά σειρά τα «Κίτρινα Ποδήλατα», ο Νίκος Πορτοκάλογλου, οι κυρίες Χαρούλα Αλεξίου και Δήμητρα Γαλάνη, και ο Φίλιππος Πλιάτσικας με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ενώ οι DJs θα παίξουν μουσική από τις 3 ώς τις 5 το πρωί της Κυριακής.
Το πρόγραμμα της τελευταίας ημέρας του πάρτι περιλαμβάνει τις εμφανίσεις των νεανικών συγκροτημάτων από τις 5 το απόγευμα, τη συναυλία της Σοφίας Κουρτίδου και στην κεντρική σκηνή των «GAD» και των «Going Through» στις 8 και 9.15 μ.μ. αντίστοιχα, του Μιχάλη Χατζηγιάννη στις 10.45 μ.μ. και των «Vegas» στη μια τα ξημερώματα, ενώ το DJ Party θα κλείσει τη γιορτή στις 3 τα ξημερώματα της Δευτέρας.

* Πληροφορίες
Τιμές εισιτηρίων: Εισιτήρια 5ήμερα στοιχίζουν 50 ευρώ, τα μονοήμερα 15 ευρώ (Τετάρτη και Κυριακή) και τις άλλες ημέρες 20 ευρώ.


ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top