Η δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα μας τα τελευταία χρόνια δεν θα μπορούσε να μην επηρεάσει τον ούτως ή άλλως ασθενή τομέα της Υγείας. Οι ατέλειωτες ουρές στα νοσοκομεία και στα ιατρικά κέντρα, οι συνεχείς περικοπές, η έλλειψη ιατρικού προσωπικού, οι απεργιακές κινητοποιήσεις, η γραφειοκρατία, τα ραντεβού μετά από εβδομάδες ή μήνες, η σχεδόν ανύπαρκτη αντιμετώπιση ακόμη και επειγόντων περιστατικών, αντικατοπτρίζουν την νέα πραγματικότητα στον χώρο της Υγείας στον οποίο όλοι...




 οι ασφαλισμένοι έχουμε επενδύσει τόσα χρόνια, χωρίς ανταποδοτικότητα όπως αποδεικνύεται. 

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, στην προσπάθειά του να βρει πρωτοβουλίες και λύσεις προς όφελος των μελών του και προκειμένου να τους εξασφαλίσει λύσεις που αφορούν στο πολυτιμότερο αγαθό, την υγεία, αξιολόγησε και προτείνει την ειδικά διαμορφωμένη για τον Σύλλογό μας, κάρτα Ε.Σ.Θ.-EY CLUB, ώστε να παρέχει στα μέλη του πρόσβαση σε ένα δίκτυο επιλεγμένων ιδιωτών ιατρών, διαγνωστικών κέντρων και κλινικών για να έχουν άμεση και ποιοτική αντιμετώπιση των θεμάτων υγείας στον τομέα της πρόληψης, διάγνωσης και θεραπείας με τον πιο οικονομικό τρόπο, χωρίς έγκριση, καθυστερήσεις, ταλαιπωρία και λίστες αναμονής. 

Το EY CLUB έχει αναπτύξει και αναπτύσσει διαρκώς ένα δίκτυο επιλεγμένων ιδιωτών ιατρών, διαγνωστικών κέντρων και κλινικών και εξασφαλίζει στα μέλη του πρόσβαση, για να έχουν άμεση και ποιοτική αντιμετώπιση των θεμάτων υγείας, στον τομέα της πρόληψης, διάγνωσης και θεραπείας με τον πιο οικονομικό τρόπο, χωρίς έγκριση, καθυστερήσεις, ταλαιπωρία και λίστες αναμονής. 

Για τα μέλη μας που θα εγγραφούν στην ειδικής έκδοσης με το λογότυπο του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Οικογενειακής κάρτας (4μελη οικογένεια με ανήλικα τέκνα ή ζευγάρι) ετήσια συνδρομή 150€ ή της Ατομικής κάρτας (ένα άτομο) ετήσια συνδρομή 100€. 
Η ίδια συνδρομή ισχύει για όλους ανεξαρτήτως ιατρικού ιστορικού και ορίου ηλικίας. 

Παροχές για τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και τους εργαζόμενούς τους: 

Δωρεάν κλινική εξέταση για όλα τα επείγοντα καρδιολογικά, παθολογικά, ορθοπεδικά, χειρουργικά και παιδιατρικά περιστατικά από 15:00 έως 08:00πμ όσες φορές το χρόνο κι αν χρειαστεί. 
Δωρεάν μεταφορά με ασθενοφόρο σε περίπτωση νοσηλείας 24 ώρες το 24ωρο όλες τις Κυριακές και όλες τις αργίες.
Επισκέψεις στους συνεργαζόμενους ιατρούς όλων των ειδικοτήτων, μόνο από 15€. 
Ιατρικές και νοσηλευτικές υπηρεσίες κατ’οίκον με ειδικές τιμές από επαγγελματίες, νοσηλεύτριες για αιμοληψίες, ενέσεις, περιποίηση κατακλίσεων, ηλεκτροκαρδιογράφημα, ακόμη και ακτινογραφία εφ’όχον υπάρχει πρόβλημα μετακίνησης. 
Διαγνωστικές εξετάσεις σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές. Ενδεικτικά αναφέρεται:
- Υπέρηχος μαστών μόνο με 16,50€
- Τεστ ΠΑΠ μαζί με αξιολόγηση μόλις 14,00€
- Ακτινογραφία, μόνο 5,00€
- Γενική αίματος μόνο 2,88
- Γενική ούρων μόνο 1,76€
- Υπέρηχος προστάτη μόνο 8,28€
- Υπέρηχος θυρεοειδούς μόνο 8,50€
- Τεστ κοπώσεως μόνο με 28,11€ 
Ιδιαίτερα προσιτές τιμές σε ειδικές και πολύ σημαντικές εξετάσεις με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας όπως η αναίμακτη στεφανιογραφία και η ανώδυνη κολονοσκόπηση. 

Επιπλέον:
Δωρεάν τσεκ απ για όλη την οικογένεια, δωρεάν ηλεκτροκαρδιογράφημα, δωρεάν μέτρηση σακχάρου, δωρεάν τσεκ απ αυχενικού συνδρόμου, οδοντιατρικό και οφθαλμολογικό τσεκ απ, τσεκ απ οσφυαλγίας και ισχυαλγίας, δωρεάν κλινική εξέταση-αξιολόγηση για ευρυαγγείες-φλεβικούς κιρσούς, δωρεάν αξιολόγηση test pap, μαστογραφίας, ψηλάφηση μαστών, δωρεάν διαγνωστική εξέταση για ακμή-τριχόπτωση, δωρεάν δερματολογική εξέταση σπίλων, δωρεάν 1η επίσκεψη για αποτρίχωση με laser, δωρεάν αιμοληψίες σ΄όλη την πόλη, δωρεάν γνωματεύσεις για σχολεία, γυμναστήρια ,κολυμβητήρια, δωρεάν εξέταση οστεοπόρωσης, δωρεάν 1η επίσκεψη σε ουρολόγο και υπέρηχος εάν κριθεί απαραίτητος, δωρεάν 1η επίσκεψη σε γενικό χειρουργό μαζί με υπέρηχο θυρεοειδούς εάν κριθεί απαραίτητος, δωρεάν 1η επίσκεψη σε χειρουργό καρδιάς μαζί με υπέρηχο καρδιάς εάν κριθεί απαραίτητος, δωρεάν η 1η επίσκεψη σε θωρακοχειρουργό μαζί με υπέρηχο (triplex) καρδιάς εάν κριθεί απαραίτητος, δωρεάν ωτοσκόπηση και καθαρισμός αυτιών, δωρεάν 1η επίσκεψη ηλεκτροβελονισμού κα.
Μεταφορά με ειδικά οχήματα με ειδικές τιμές για άτομα με κινητικά προβλήματα από και προς το σπίτι τους. 
Επίσης, το EY-CLUB παρέχει στα μέλη του ιδιαίτερες τιμές και εκπτώσεις για παραϊατρικές υπηρεσίες και προιόντα, όπως,
Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις σε συνεργαζόμενα γυμναστήρια και κέντρα αισθητικής
Εκπτώσεις σε παραφαρμακευτικά προϊόντα (καλλυντικά, συμπληρώματα διατροφής κλπ) σε συνεργαζόμενα φαρμακεία
Εκπτώσεις σε συνεργαζόμενα κέντρα οπτικών (σκελετοί οράσεως, φακοί επαφής)
Εκπτώσεις σε συνεργαζόμενους κτηνιάτρους
Εκπτώσεις σε ορθοπεδικά, οξυγονοθεραπεία, νοσοκομειακά είδη κα

Για τα νέα μέλη της κάρτας Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης-EY CLUB που θα εγγραφούν για Οικογενειακή ή Ατομική κάρτα παρέχονται επιπλέον:
Ή Δωρεάν έλεγχος Λιπιδαιμικού Προφίλ που περιλαμβάνει Σάκχαρο, Χοηστερίνη, Τριγλυκερίδια, HDL, LDL και Ουρικό Οξύ αξίας 30,00€ για κάθε ενήλικο μέλος. 
Ή Δωρεάν Πελματογράφημα. Με το πελματογράφημα μπορεί να διαγνωστεί αν ευθύνονται τα πέλματα για τους πόνους στη μέση, γόνατα, πόδια και αυχένα. Ενημερωτικά η εξέταση γίνεται με ρομποτικό πελματογράφο (το μοναδικό στη Βόρεια Ελλάδα) και μια τέτοια εξέταση σε ορθοπεδικό κοστίζει τουλάχιστον 50,00€.

Παράλληλα, ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (Ε.Σ.Θ.) εξασφάλισε για τα μέλη του τα οποία θα εγγραφούν στην ειδικής έκδοσης, με το λογότυπο του Ε.Σ.Θ., πρόταση EY CLUB δωρεάν 4ήμερη διαμονή (3 διανυκτερεύσεις) για δύο άτομα σε Σκιάθο, Σαντορίνη, Μύκονο, (κατ’επιλογήν) με δυνατότητα αλλαγής σε χειμερινούς προορισμούς. 

Στις επόμενες ημέρες θα επικοινωνήσουν μαζί σας Σύμβουλοι Παροχών Υγείας, με στόχο την πληρέστερη ενημέρωσή σας. 

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης καλεί τους συναδέλφους και τους εργαζόμενους στις εμπορικές επιχειρήσεις να αγκαλιάσουν αυτή την πρωτοβουλία, καθώς προσφέρει σε όλους εξασφάλιση υγείας χωρίς ταλαιπωρία και δίνει λύση στην υγεία μας και στην υγεία των δικών μας ανθρώπων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-15:00 στο στα τηλέφωνα του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (2310547887, 2310538790).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top