ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Οι άνθρωποι της “ΝΙΚΗΣ”, πιστεύοντας στην καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος και του ευ αγωνίζεσθε, κάνουν μια προσπάθεια για την ένταξη και δραστηριοποίηση παιδιών και νέων στον αθλητισμό και για την φετινή χρονιά του 2012 - 2013.
Αυτή η προσπάθεια κορυφώνεται με την δημιουργία αθλητικών ακαδημιών για παιδιά και τμημάτων μαζικού αθλητισμού.
• Τμήματα γυμναστικής προπαιδείας γενικής γυμναστικής από 3 έως 10 ετών.
Υπεύθυνος δημιουργίας προγράμματος Χριστοφορίδου Κατερίνα.

Η επί πολλών ετών αθλήτρια στην εθνική ομάδα ενόργανης γυμναστικής και με συμμετοχή σε Ολυμπιάδα Χριστοφορίδου Κατερίνα συνεχίζει το περσινό της έργο.
Ο βασικός στόχος του προγράμματος αυτού είναι η ολόπλευρη και αρμονική ανάπτυξη των παιδιών. Δεδομένης της μεγάλης σημασίας της ανάπτυξη
s του παιδιού στον κινητικό τομέα η οποία επηρεάζει και την ανάπτυξη όλων των άλλων τομέων (γνωστικό, συναισθηματικό και κοινωνικό), τα κατάλληλα δομημένα και οργανωμένα προγράμματα της Ακαδημίας γυμναστικής προπαιδείας δημιουργούν ευκαιρίες για την καλλιέργεια των δεξιοτήτων των παιδιών μέσω δραστηριοτήτων με παιγνιώδη μορφή.

Τα παιδιά θα προπονούνται 3 φορές την εβδομάδα στην αίθουσα γυμναστικής του Πολιτιστικού κέντρου ‘Παύλος Μελάς’ στο Ωραιόκαστρο.

• Ακαδημίες Καλαθοσφαίρισης
Υπεύθυνος δημιουργίας προγράμματος Χρονόπουλος Χρήστος
Προπονητής Ομάδας Ανδρικού Νίκης Νεοχωρούδας- Μπουγιουκλη Τάνια.

Υπεύθυνος των ακαδημιών είναι ο Χρονόπουλος Χρήστος νυν αθλητής και πρώην αθλητής της Α1.
Τα παιδιά θα προπονούνται 2 έως 3 φορές την εβδομάδα στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Νεοχωρούδας.

• Ακαδημίες Ποδοσφαίρου
Υπεύθυνος ακαδημιών Μιντης Νίκος από 5 ετών και άνω.
Προπονητής Ομάδας Ανδρικού Νίκης Νεοχωρούδας- Νικολαΐδης Δημήτρης.

Έπειτα από μια επιτυχημένη σεζόν σε ακαδημίες και ανδρικό τμήμα η Νίκη συνεχίζει με τους Μιντη Νίκο και Νικολαΐδη Δημήτρη.
Τα τμήματα των ακαδημιών θα προπονούνται στο γήπεδο της Νεοχωρούδας, οι προπονήσεις θα είναι 2-3 εβδομαδιαίως και ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί στην συμμετοχή των τμημάτων σε όσα το δυνατών περισσότερα τουρνουά για την απόκτηση εμπειριών από τα παιδιά.

• Τμήματα ενηλίκων ορθοσωμικης αερόμπικ και παραδοσιακοί χοροί
Υπεύθυνος δημιουργίας προγράμματος Τσανουσα Θάλεια.
Τμήματα ενηλίκων Μοντέρνος χορός και
Pilates
Υπεύθυνος δημιουργίας προγράμματος Κυριακουλη Ειρήνη.

Τα μαθήματα θα γίνονται 3 φορές την εβδομάδα στην αίθουσα γυμναστικής του Πολιτιστικού κέντρου ‘Παύλος Μελάς’ στο Ωραιόκαστρο.


Οι εγγραφές στις Ακαδημίες έχουν ξεκινήσει, για πληροφορίες και εκδήλωση ενδιαφέροντος επικοινωνήστε στα παρακάτω τηλέφωνα:

Μπουγιουκλη Τάνια 6988260163

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top